
MÜJDECİ “BİRİNCİ PARTİ DEVA OLDU”
MÜJDECİ “BİRİNCİ PARTİ DEVA OLDU”
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, siyasi partilerin güncel üye sayılarını açıkladı. Verilere göre, son bir ayda üye sayısını en çok yükselten DEVA Partisi oldu.
DEVA’nın üye sayısı bir ayda 11 bin 693 kişi artarak 150 bin kişiyi aştı. En çok üye kaybeden parti ise 44.085 üye kaybeden AK Parti oldu.
DEVA Partisi’ndeki üye artışı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “İktidarın ortaya koydu bunca yalan dolana ve korku iklimine rağmen üye sayımız hızla artıyor. Her ay ortalama 11 bin ile 20 bin arası üye sayımızda artış oluyor. Son ayda 12 bine yakın vatandaşımız partimize üye oldu. CHP’de 8 bin, Gelecek’te bin 600, HDP 199, Mhp’de ise sadece 699 artış var. Bunca korku iklimine rağmen ülkenin tamamında ve Batman’da üye sayımız, diğer tüm partilerden çok daha hızlı bir şekilde artıyor. Çok ciddi teveccüh olmasına rağmen, vatandaşlarımız, acaba bana ya da aileme bir şey olur mu diye çekinerek partimize üye oluyor, bazıları ise hiç üye olmadan desteklediklerini ifade ediyorlar. Bu tam da sırf vatandaşlarımız demokratik haklarını kullanamasınlar diye iktidarın bilerek yaydığı bir algı. Kimse merak etmesin. DEVA iktidarında tüm hak kayıplarını bir bir ortadan kaldıracağız.
Genci, işçisi, öğretmeni, çiftçisi, memuru, emeklisi, esnafı, öğrencisi Türkiye’nin yarınları için DEVA Partisi’ne güveniyor. DEVA Partisi’ni milletimiz çıkış yolu olarak görüyor. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. İktidar partisi ve yandaşları da iyi biliyor ki; DEVA Partisi’nin hiçbir baraj sorunu yoktur. Önümüze ne set koyarlarsa koysunlar, her birinden daha güçlü çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MAHKEME BAŞKANI SELVİ KIRIKKALE’YE ATANDI
- 02ŞANSİ “BATMAN’IN SÖZÜ MASADA”
- 03Ramanlı’dan Leman Dergisi’ne sert tepki!
- 04ERCAN GÜN VE SU PARK’LARINDA HİJYEN SEFERBERLİĞİ
- 05YEŞİLAY MÜNAZARA FİNALİNDE BATMAN’DAN BÜYÜK BAŞARI
- 06AK PARTİ KADIN KOLLARI’NDAN KORUYUCU AİLE GÜNÜ’NE ANLAMLI DESTEK
- 07EMEKLİLER DERNEĞİNDEN ANLAMLI MESAJ
- 08HÜDA PAR’DAN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR’E ÇAĞRI
- 09UYANIK AİLESİNİN ACI GÜNÜ
- 10 Huzur Mahallesi’nde Ev Yangını Paniğe Neden Oldu
- 11FESTİVALLER ŞEHRİNDEN DOPDOLU PROGRAM HAZIRLIĞI
- 12BAKAN BAYRAKTAR İLE ANKARA’DA GÖRÜŞTÜLER
- 13PETROLSPOR’A TECRÜBELİ İSİM ŞART
- 14Vali Canalp, Yangın Sonrası İncelemelerde Bulundu
- 151 MİLYAR LİRALIK VURGUN TESPİT EDİLDİ
Henüz Yorum yok