Nasıroğlu’ndan Petrolspor’a moral ziyareti

Nasıroğlu’ndan Petrolspor’a moral ziyareti

İşadamı Osman Nasıroğlu, dört haftadır tahlilsizlik yaşayan Batman Petrolspor’un idmanını izleyerek moral ziyaretinde bulundu.

İşadamı Osman Nasıroğlu, dört haftadır tahlilsizlik yaşayan Batman Petrolspor’unidmanını izleyerek moral ziyaretinde bulundu.

Nisan ayında yapılması öngörülen BATSO başkanlık seçimlerine aday olan Eski BATSO Başkanı İşadamı Osman Nasıroğlu, ekibi ile birlikte Petrolspor idmanını ziyaret ederek futbolculara moral verdi. Nasıroğlu futbolcuklara tatlı ve hurma ikram ederek Pazar günü oynanacak maç için başarı dileklerinde bulundu.

“PETROLSPOR’UN HEDEFE ULAŞACAĞINA İNANIYORUZ"

Moral ziyaretinde Petrolspor Başkanı Ekrem Konaçve Futbol Direktörü Tarık Yurttaş ile sohbet eden Nasıroğlu, takıma her anlamda destek verdiklerini söyledi. Nasıroğlu yaptığı açıklamada; “Son haftalarda istenilen sonucu alamayan, iliminizin güzide ekibi Petrolspor’a moral ziyareti gerçekleştirdim. Bu hafta kötü gidişata ‘dur’ diyecekelerine inanıyorum. Batman’ın markası olan Petrolspor’a herkesin ve her kesimin destek vermesi gerekiyor. Pazar günü tüm Batmanlılar gibi bizde statta yerimizi alıp takıma destek vereceğiz dedi.

KONAÇ’TAN NASIROĞLU’NA TEŞEKKÜR

Moral ziyaretinde bulunan İşadamı ve BATSO başkan adayı Osman Nasıroğlu’na teşekkür ettiğini belirtenPetrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Değerli İşadamı Nasıroğlu sezon başında olduğu gibi şimdi de maddi ve manevi desteğini bize sundu. Önemli olan kötü gidişatta bizleri ziyaret edip, moral vermesidir. Futbolcularımızın moral ve motivasyona ihtiyacı vardır. Nasıroğlu’na camiamız adına teşekkür ederiz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler