ORHAN KARTAL TÜRKİYE ADINA JÜRİ ÜYELİĞİ YAPACAK

ORHAN KARTAL TÜRKİYE ADINA JÜRİ ÜYELİĞİ YAPACAK

Fotoğraf alanında çalışmaları, ödülleri ve unvanları ile uluslararası arenada büyük ilgi gören ve adından söz ettiren, Batmanlı fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal önümüzdeki ay içinde Gürcistan, Cezayir, Etiyopya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere 4 ülkede yapılacak olan uluslararası fotoğraf yarışmalarında Türkiye’yi temsilen seçici kurul, jüri üyeliği yapacak.
 
Uluslararası fotoğraf sanatı alanında Batmanın hatta ve hatta Türkiye’yi fotoğraf yarışmalarında temsil ederek aldığı yüzlerce ödül ve binlerce sergileme ödülünün meyvelerini vermeye başladı. Daha önce katıldığı yarışmalardan aldığı ödül sayısı baz alınarak verilen unvanlar arasından 16 unvan alarak Batmanın adını Türkiye’de ve uluslararası alanda temsil ederek adından söz ettirmeyi başarmıştı.
 
Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu, Amerika Fotoğraf Derneği, Dünya Fotoğrafçılar Birliği sponsorluğunda gerçekleşecek olan 1st International circuit FOTOMAN 2022 yarışmasına 9 ülkeden 9 jüri Kuzey Makedonya, Romanya, Gürcistan, Mısır, İtalya, Türkiye, Cezayir, Kıbrıs, ve Bulgaristan arasında yer alacak. Ayrıca KKTC yapılacak olan Uluslararası 2nd NICOSIA PHOTO AWARDS 2022 yarışmasına Seçici kurul olarak çağrıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler