ÖZDEMİR "YATIRIMLAR DEVAM EDECEK"

GÜR "DÜNYADA SÖZ SAHİBİ OLDUK"

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2022 yılında Batman'da yapılan yatırımları değerlendirdi.
 
 
‘YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK’
 
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür, İl Genel Meclisi Üyesi A. Vahap Akbaş ve il teşkilatının katıldığı basın toplantısına Batman'daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla buluştu.
 
 
 Bozooğuları Otelinde yapılan basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı M. Akif Gür, 20 yıllık Ak Parti döneminde bir çok alanda yatırımların gerçekleştirildiğini söyledi. Gür, ''3 Kasım 2002'de iktidara gelen AK Parti sadece Batman ve bölgemizde değil, ülkemiz ile dünyada Türkiye'yi söz sahibi bir ülke haline getirdi. 20 yılda demokratikleşme alanında da büyük adımlar atıldı. 110 gün sonra yapılacak seçimlerle iktidarımızla birlikte Türkiye daha aydınlık yarınlara kavuşacaktır. Yaşanan pandemi döneminde bile bir çok sıkıntıya rağmen yatırımlarımıza ara vermedik. En son süreçte çiftçimizi, emeklimizi ve esnafımızı enflasyona ezdirmedik. Sadece Batman' yapılan yatırımlar bariz bir gözle görülmektedir'' dedi.
Yapılan basın toplantısında bilgilendirmelerde bulunan ve gazetecilerin sorularını cevaplayan AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, “Batman'a yatırımlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.
 
 
Özdemir, '' Tek hedefimiz Batman ve Bölgemize hizmet etmektir. 20 yıllık iktidar dönemimizde özellikle sağlık alanında büyük hizmetler sunduk , şu an Batman'da hastane yatak sayısı 1000'i aşmış durumda. 2020 yılında ele aldığımız 500 yataklı yeni hastane ihalesi yüksek maliyetler sonrası iptal edilirken 19 Ocak 2023 tarihinde yeniden ihale edildi. Hedefimiz seçim öncesi hastane temelini atmaktır. Başta OSB, Diyarbakır-Batman arası 7 kilometrelik yol, Hasankeyf OSB arası yol, Muş-Sason arası yol ihale aşamalarını hızlı bir şekilde tamamlamak. Raybüs altyapısı, uçak sefer sayısı, İluh deresi çalışmaları tamamlayıp yatırımlara devem etmek en büyük hedefimiz'' diye konuştu.
 
Milletvekili Özdemir'in yanı sıra AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür de katıldı. Özdemir, 2022 yılında Batman'da sağlıktan ulaşıma, tarımsal destekten eğitime önemli yatırımların yapıldığını söyledi.
 
“KUR’AN’A SAHİP ÇIKAN BATMAN HALKINI TEBRİK EDİYORUM”
 
Basın toplantısında ilkin sözü alan Ak Parti İl başkanı Abdullah Akif Gür Batman’da gerçekleştirilen ve dünya gündemine yer alan Kuran Nesli Platformunun Düzenlediği “Kuran’a Sahip Çık” mitingini değerlendirdi.
 
Gür konuşmasında; “İsveç büyükelçiliğimizin önünde alçakça bir eylem gerçekleştirildi. Bu eylemi yapanları şiddetle lanetliyorum. Batman’ın duruşunu Kur’an-ı Kerime sahip çıkışını onurlu bir şekilde izledik. Onurlu duruşu nedeni ile Batmanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.
 
BU COĞRAFYAYI LGBT DESTEKÇİLERİNE TESLİM ETMEYECEĞİZ”
 
HDP’ye yüklenen Gür, Kuran’a saygısızlığa ses çıkarmamasını eleştirerek; “Bunların asıl derdi bölgeyi İslamsızlaştırmaktır. biz bunu biliyoruz. Bunu kendileri de meclis kürsüsünden dillendirerek,'1400 yıl öncesine gidemeyeceksiniz' dediler. Buna izin veremeyeceğiz diye haykırıyorlar. Bunu çok açık bir şekilde kendileri de itiraf ediyor. Dolayısıyla biz Müslümanlıkla yoğrulan bu coğrafyayı LGBT seviciler, Marksist Leninist gruplar hiçbir zaman teslim etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
Gür, son olarak şu ifadeleri kullandı; “Vatandaşlarımızın hem inanç hem de kimlik üzerinde yapılan bunca güzelliklere ve kazanımlara sahip çıkmalarını istiyorum.”
 
Kuran Nesli Platformunun Düzenlediği “Kuran’a Sahip Çık” mitingi Özdemir’in de gündemindeydi. Özdemir konuşmasında; “Kura’n-ı Kerime yapılan saygısızlıktan dolayı Batman ayağa kalktı. Batmanlı Müslümanlar hepsi birlik halinde seslerini yükselttiler. Bu nedenle Batmanlı olmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim. Batman halkını tebrik ediyorum.” diye konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler