PETROL CİTY AVM EYLÜLDE AÇILIYOR

PETROL CİTY AVM EYLÜLDE AÇILIYOR

Batman’ın ekonomisine ciddi bir katkı sunacak olan Petrol City AVM’de yeni yönetim kurulu basın mensuplarıyla bir araya gelerek kaba inşaatı tamamlanan AVM’nin eylül ayında resmi açılışını yapmayı planladıklarını belirttiler. 
 
 
Batman’ın en büyük yatırımlarımdan olan ve Gültepe Mahallesi’nde yapımı süren  Petrol City AVM’nin yönetim Kurulu Başkan, yardımcı ve üyeleri Ziyade Et lokantasında yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya gelerek, inşaat süreci, gelinen aşama ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular. Yeni yönetim kurulu üyeleriyle de tanışma fırsatı yakalayan basın mensupları yeni gelişmelerle ilgili sorular sorarak bilgi aldılar.  
 
5 Ocak 20120’de yapılan kongre sonucu seçilen Petrol City AVM  yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor.
Yönetim Kurulu Başkanı : Aydın keleş,
Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları : Hüseyin Yıldırım, Orhan Yılmaz Yönetim Kurulu üyeleri : Faysal Yıldırım, Selim Filiz.
 
Basın toplantısında konuşan Başkan Keleş, AVM’nin hızlı gelişimi değişen yeni yönetimi bildirmek amacıyla yemek davetinde bulunduklarını belirtti. Başkan Keleş, “ Bildiğiniz gibi bizim Petrol City Alışveriş Merkezi Batman’ımızın en güzide, en büyük yatırımlarından biri durumundadır. Şu anda inşaat süreci çok hızlı ilerliyor. Bir taraftan da elektrik, mekanik, dış cephe ve çatı işlemleri de devam ediyor. Yapım sürecini Mayıs veya Haziran ayında tamamlayıp Eylül ayında resmi açılışımızı yapacağız.”
 
BİN 500 - 2 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK
 
Batman’a yatırım yapmamış ulusal markaları getireceklerini aktaran Başkan Keleş, “ ABD menşeli bir kiralama firmasıyla anlaştık. Onlar kiralama kısmıyla ilgileniyor. Daha önce Batman’a gelmeyen markaları ve firmaları getireceklerini söylediler. Bununla ilgili bilbordlara reklam asılacak. 150 ila 180 arası kiralama alanımız olacak. Alışveriş merkezimizde yaklaşık Bin 500 veya 2 Bin arası bir istihdam olacak.” Dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler