PETROLSPOR GALİP GELDİ

Petrolspor galip geldi, umudunu son haftalara taşıdı

2. lige oynanan Ispartaspor Batman Petrolspor maçında temsilcimiz rakibini deplasmanda 10 kişi kalmasına rağmen 1-2 mağlup etti.
 
Petrolspor’lu oyuncuların üstün bir futbol sergilediği maçta kırmızı beyazlılar deplasman galibiyetiyle ligde düşme hattında umudunu son 2 haftaya taşırken, İnegölspor kendi sahasında play off kovalayan esenler Eroksporu mağlup etti.
 
Petrolspor 21. Dakikada Ferdinin golüyle 1-0 öne geçerken, ekibimizde Gökhan kırmızı kart gördü. İlk yarı 1-0 petrolspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Maçta ikinci yarıda rakibine 10 kişi direnen Petrolspor 90. Dakikada Ozan’ın golüyle skoru 2-0 yaptı. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, ev sahibi ekip 7. Uzatma dakikasında Berke’nin golüyle skoru 2-1yaptı.   
Karşılaşamada başka gol olmayınca Petrolspor deplasmandan 2-1 galibiyetle ayrıldı.  Petrolspor aldığı galibiyetle Ispartayı ateşe atarken, ligden düşme umutlarını önümüzdeki haftaya taşıdı. 1 puan önümüzde olan Ispartaspor lider Çorumspora konuk olurken, İnegölspor ise Plaf off mücadelesi veren Ankaraspora konuk olacak. Petrolspor ise sahasında Arnavutluk’u konuk edecek. Ligden düşecek olan 4. Takım bu hafta oynanacak olan maçlardan sonra büyük bir şekilde belli olacak. Ligde 16. Sırada bulunan Petrolspor’un durumu ise mucizelere kalmış gözüküyor. Rakiplerin puan kaybetmesi durumunda Kırmızı beyazlılar umudunu son haftaya taşuyacak.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler