PETROLSPOR SON DAKİKA GOLÜ İLE GALİP

Batman Petrolspor rakibi Çatalcaspor'u Hasan'ın Golü ile Yendi.

TFF 3.Lig 1.Grup 9.hafta maçında Batman Petrolspor sahasında İstanbul takımı Çatalcaspor’u konuk etti.
 
Karşılaşmadan Batman Petrolspor, oyunun son dakikalarında bulduğu altın değerindeki Hasan Çavdar’ın golüyle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında topa daha çok sahip olan takımı Petrolspor’du. Her iki takımın net gol girişimi olmadı. İlk yarı gosüz sona erdi.
 
Maça ikinci yarısında yapılan oyuncu değişikli ile Petrolspor Ali Kemal'in yerine Savaş Çakır'ı oyuna aldı. Savaş'ın oyuna girmesiyle oyunda da, taraftarda da bir coşku oluştu. İlk yarıda olduğu gibi Çatalcasporlu oyuncuların sürekli sakatlıkları nedeniyle oyun çokça durdu. 59.dakikada Batman Petrolspor, ceza sahası içinde yaşanan bir karambolde Akın Akman ile gole çok yaklaştı. Top kalecide kaldı. 69.dakikada Çatalcaspor takımından Burak Yamaç, maçta gördüğü çift sarı kart sonrası oyundan ihraç edildi. Çatalcaspor 10 kişi kaldı. Üst üste kornerlerden pozisyon bulup, gol arayan Kırmızı-Beyazlılar bir türlü fırsatı değerlendiremedi. Petrolspor, 71.dakikada Aykut Çift ile gole çok yaklaştı. 76.dakikada Petrolspor, 10 kişi kaldı.
 
Petrolspor’da İlyas Ural, doğrudan yaptığı kritik faul sonrası kırmızı kart gördü. Oyunun son bölümünde sağlı sollu ataklarla karşı kalede gol için çaba gösterse de etkili olamadı. 86.dakikada Aykut Çift, Samet Aydın’ın ortaladığı topu gelişine  kaleye gönderdi, az farkla dışarı çıktı. 89.dakikada Hasan Çavdar sahneye çıktı ve ceza sahası içinde topa düzgün vurdu topu ağlara gönderdi 1-0. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu belirledi.
Batman Petrolspor, 9.hafta sonunda puanını 23’ye yükseltti. En yakın takipçisi Arnavutköy Belediyespor’un sahasında berabere kalmasıyla, rakibiyle arasındaki puan farkını 3’e çıkarmayı başardı. Petrolspor 10.hafta maçını 31 Ekim Pazar günü saat 13.30’da, 15 Temmuz Stadı’nda ligde son sırada yer alan İstanbul takımı Sancaktepe FK’ye konuk olacak.
 

HAKEMLER: Özer Özden**,  Vural Gül**, Çağlar Uludağ**
BATMAN PETROL: Onur***, Abdulsamet***, Erdi***, Okan***(Dk.82 Orhan**), Ali Kemal**(Dk.46 Savaş***), Aykut**, Akın***, Ahmet**(Dk.82 Hasan***), Ömercan***, Samet***, İlyas**

ÇATALCASPOR: Gökhan**, Necati**, Berkay*(Dk.78 Hüseyin*), Hünkar*(Dk.72 Murat*), Mehmet*, Burak*, İsmet* (Dk.35 Fatih**), Ertuğrul**, Murat*, Yusuf*, Yusuf**

KIRMIZI KARTLAR: Dk.68Burak (Çatalca), Dk.75 İlyas (Petrol)

GOL:Dk.89 Hasan (Petrolspor)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler