Proje eğitimini tamamlayan 21 kişiye sertifika

Proje eğitimini tamamlayan 21 kişiye sertifika

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından Kozluk Kaymakamlığı proje koordinasyon biriminde görev yapan 21 yönetici ve öğretmene, 3 günlük ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’nin ardından sertifikaları verildi.
 
Hükümet Konağı toplantı salonunda düzenlenen sertifika dağıtım törenine Kaymakam Osman Bilici, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, DİKA Batman Yatırım Destek Ofisi temsilcisi İbrahim Erin, Kaymakamlık proje koordinasyon birimi koordinatörü Servet Ataç ile proje koordinasyon biriminde görev yapan kurum yöneticileri ve öğretmenler katıldı.
 
‘PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ’
 
Sertifika dağıtım töreninde, proje hazırlama ve projeli çalışmanın günümüzde zorunlu hale geldiğinin altını çizen Bilici; proje ekibinin önümüzdeki dönemlerde güzel projelere imza atarak hazırlanacak projelerle yatırımların hizmete dönüştürüleceğini ifade etti ve sertifika almayı hak kazanan proje ekibine başarılar diledi. DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ’da; DİKA’nın eğitim, sağlık, tarım vb. birçok alanda kamu kurumları ve STK’larca hazırlanan güdümlü projelere finansal destek verdiğini ve amaçlarının verdikleri eğitimlerle projeli çalışma kültürünü yaymak olduğunu ve önümüzdeki süreçlerde de bu tür eğitimlerin devam edeceğini ifade etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler