RADYO YÜKSEL’DEN BABALAR GÜNÜ ÖDÜLÜ

RADYO YÜKSEL’DEN BABALAR GÜNÜ ÖDÜLÜ

Hafta sonu Babalar Günü münasebetiyle Radyo Yüksel’de özel program hazırlandı. Dj Muzo ve Dj Emre’nin sunduğu programda bir dinleyici 500 TL nakit para ödülü kazandı.  
 
 
Batman Efor İş Sağlığı ve Güvenliğinin katkılarıyla hazırlanan programda dinleyicilere “Batman’ın il oluş tarihi” sorusu soruldu. Sorunun doğru cevabını bilen dinleyiciler, Radyo Yüksel’in Whatsapp ve Instagram hesaplarından, sorunun cevabı ile birlikte isim ve telefon numaralarını ulaştırarak yarışmaya katılma şansı yakaladılar. Yarışmaya Batman başta olmak üzere farklı iller ve Belçika’dan katılanlar oldu. 
 Dinleyiciler programa yüzlerce doğru cevap ulaştırdı. Herhangi bir soru işaretine mahal bırakılmaması için program Radyo Yüksel’in Instagram hesabından canlı olarak yayınlandı. Canlı yayında katılımcılar arasında çekilen kura sonucu Fatih Yılmaz adlı dinleyici, 500 (Beş yüz) TL’lik ödülü alma hakkı kazandı. Program sonunda telefonla aranan talihli dinleyici heyecandan dolayı canlı yayına katılamadı. Çok mutlu olduğunu ifade ederek Radyo Yüksel ailesini teşekkürlerini iletti. (Faruk Çiftçi)   
  
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler