REKTÖR, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

REKTÖR, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Kantin Buluşmaları” kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek onları dinlemeye devam ediyor. 

 

Güzel Sanatlar Fakültesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle gerçekleştirilen buluşmada Rektör Demir’le sohbet imkânı bulan öğrenciler, Batman Üniversitesinin, Batman şehrinin ve ülkemizin geleceğine dair tasarılarını dile getiriyorlar. Öğrenciler tarafından ifade edilen fikir ve tasarıların çok değerli olduğunu söyleyen Rektör Demir, temel amaçlarının geliştirilebilir ve projeye dönüştürülebilir olanları yönetim olarak belirleyerek hayata geçirmek olduğunun altını çizdi.

Üniversitedeki öğrencilerin nitelikli bir eğitim almaları için gerekli koşulların sağlandığını, daha modern imkânların oluşturulması için gayret gösterdiklerini belirten Rektör Demir, nitelikli bir öğrencinin yetiştirilmesinin tüm insanlığa katkı sunacağını vurguladı. Rektör Demir, öğrenciler ile sohbetinin ardından geçtiğimiz günlerde üniversitede düzenlenen “Akademik Yükseltme ve Atama Töreni”ne katılan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in katkılarıyla hazırlanan Savunma Dergisi’ni öğrencilere hediye etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler