ŞAMPİYON BATMAN BAROSU!

ŞAMPİYON BATMAN BAROSU!

Haziran ayından beri devam eden ve ülke genelinde 60 baronun katılım sağladığı Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması tamamlandı. Bölge birincisi olarak finallere katılan ve hafta sonu yapılan finalde de Kocaeli Barosunu eleyen Batman Barosu, Türkiye birincisi oldu.
 
Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması Finali, 16-17 Eylül 2022 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Haziran ayında, 60 baronun katılımıyla yapılan yarışmanın ilk aşamasında bölge birinciliğini alan takımlar, iki gün boyunca Türkiye derecesine girme mücadelesi verdi. Trabzon Barosu, Kocaeli Barosu, Muğla Barosu, Kahramanmaraş Barosu, Eskişehir Barosu, Kars Barosu ve Batman Barosu stajyerleri arasındaki yarışmada şampiyon Batman Barosu oldu. İkinciliği Kocaeli Barosu stajyerleri alırken, Kahramanmaraş stajyerleri de üçüncü oldu.
 
Finalde dereceye girenlere ödülleri Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve ekibi tarafından verildi. Birinciliği kutlayan Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses, “Ne kadar gurur duysak az! Batman Barosu başkanı olmaktan bir kez daha onur duydum. Başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.  Yarışmada Batman Barosunu temsil eden ve Av. Mehmet Şirin Barış koordinatörlüğünde yarışmaya hazırlanan Veysi Bağlı, Gülsüm Korkmaz, Muhammed Taha Yüksel ve Emine İlhan, Türkiye birincisi olarak ilimize büyük gurur yaşattılar. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler