Sason Gebe Misafirhanesinde hasta memnuniyeti

Sason Gebe Misafirhanesinde hasta memnuniyeti

Sason Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Gebe Misafirhanesi’nde hastalar verilen hizmetten çok memnun.
Sason Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Gebe Misafirhanesi’nde hastalar verilen hizmetten çok memnun.
 
ON YATAK KAPASİTELİ
 
Konuya ilişkin bilgi veren Batman İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger, “Coğrafi şartları zor olan Sason İlçemizde hamile bayanların sağlık hizmetinden ivedi şekilde yararlanması ve istenilen kalitede hizmet sunulabilmesi amacıyla 10 yatak kapasiteyle açmış bulunduğumuz ‘Gebe Misafirhanesi’nde nitelikli sağlık hizmeti esas alınarak, hamile kadınların sağlık sorunları giderilinceye kadar misafir edilmektedir.. Bilhassa yoğun kış şartlarında ve coğrafi koşulların engel teşkil ettiği durumlarda, hastalara zamanında müdahale etme imkanı sağlamaktadır. Misafirhane hastaların ihtiyacına cevap verecek şekilde düzenlenmiş olup, barınma ve beslenme  ihtiyaçları da ücretsiz karşılanmaktır ”dedi.
 
VERİLEN HİZMETTEN ÇOK MEMNUNUZ
 
Örenağıl Köyü Kayadibi Mezrası sakinlerinden 6 çocuk annesi Dilşan Ağduk, doğuma 3 hafta kala misafirhanede kalmaya başladı. Bu süreçte her türlü sağlık hizmeti karşılandı. Doğum gerçekleştikten sonra sağlıkla taburcu oldu. Aldığı hizmetten duyduğu memnuniyeti teşekkür ederek dile getiren Ağduk ilaveten şunu söyledi, “Yaşadığımız mezrada kışın ilçeye ulaşmak neredeyse imkansız olabiliyor. Bu misafirhane bizim için çok iyi oldu. ‘Doğum yaklaşınca ne yapacağız acaba’gibi korkularımızdan kurtulduk. Misafirhanede kaldığımız süre içerisinde bize çok iyi bakıldı. Doğum gerçekleştikten sonra sağlıkla taburcu olup eve dönüyoruz.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler