TARAFTARIN DEPLASMAN MASRAFI GÜLMEZ'DEN

Taraftarın deplasman masrafı Gülmez’den

Türkiye 2. Lig Beyaz Grupta ligde kalma mücadelesi veren Petrolspor, hafta sonu İnegölspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlı Takımı desteklemek isteyen taraftarın deplasman gideri ise Batmanlı İş İnsanı Aydın Gülmez tarafından karşılanacak.2. Lig temsilcimiz Petrolspor, ligin 29.hafta mücadelesinde deplasmanda Bursa İnegölspor’a konuk olacak.
 
DARK READS LİDERLERİ, TARAFTARA SESLENDİ
 
 Kırmızı-Beyazlı Ekibin gurbetteki taraftar grubu Dark Reds Liderleri Talat Oduncu ve Semih Kayra, bu maç için hummalı bir çalışma içerisine girerken, sezonun en önemli maçında takımı yalnız bırakmamak için sosyal medyada sık sık çağrı yaptı.
 
GÜLMEZ’DEN DESTEK
 
Petrolspor’a maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Onursal Başkan ve İş İnsanı Aydın Gülmez, Petrolspor’un kritik bir döneme girdiğini ve her maçın artık çok büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, kritik maçta takımı yalnız bırakman taraftar grubuna sponsor olacağını açıkladı. Gülmez “İstanbul’daki fedakâr taraftarlarımız bana ulaşarak destek istedi. Petrolspor’umuzu İnegölspor’a maçında yalnız bırakmamak içir bu çağrıyı seve seve sahiplendim ve destekledim. Bu maç sezonun en önemli maçı. Pazar Günü İnegöl’de olup, takımımıza centilmenlik çerçevesinde 90 dakika boyunca destek vereceğiz” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler