TAŞ "2020’de Hedefimiz 45 Milyon TL Destek"

TAŞ "2020’de Hedefimiz 45 Milyon TL Destek"

Batman Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, 2020 yılında hedeflerinin esnafa 45 milyon TL destek vermek olduğunu söyledi.
 
Esnaf’ın durumunun genel olarak sıkıntılı olduğunu söyleyen  Batman Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, 2020 yılında hedeflerinin esnafa 45 milyon TL destek vermek olduğunu söyledi.
 
“2020’de Hedefimiz 45 Milyon TL Destek”
 
2019 yılını değerlendiren ve kooperetif olarak 2020 yılındaki projelerini açıklayan Batman Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş gazetemize yaptığı açıklamada; “2019 Yılında esnafımıza 38.596 Milyon TL destek verdik.  4 bin 480 Esnafımız bu krediden faydalandı. 2020 deki hedefimiz ise 45 milyon TL dağıtmak. 7 bin esnafımıza destek vermek için mücadele edeceğiz.” Dedi.
 
“Kira bedelini fazla yükseltmeyin”
 
Esnaf’ın bir çoğunun kiracı olduğunu söyleyen Taş;
“Esnafın mülk sahibi olması için de esnafımıza işletme kredisi ile destek vermeye çalışacağız. Kredi oranlarımız da düşmüş. Şuan da Türkiye’de en düşük kredi oranları esnaf kooperatiflerinindir. Bölgenin durumuna göre, bizim esnaflarımızın durumu daha iyi diyebiliriz. Bütün sıkıntılara rağmen ayakta durmaya çalıyorlar.  Batman halkından ve dükkan sahiplerinden de 2020 yılında esnafımıza destek olmaları için kiraların çok fazla yükseltmemelirini istiyoruz. Böyle yaparak bu zor sıkıntılı günlerde esnafımıza destek olabilirler.” Dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler