Vali Deniz Gercüş ilçesini ziyaret etti

Vali Deniz Gercüş ilçesini ziyaret etti

İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz’e; İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti. Gercüş Hükümet konağı bahçesinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Deniz, Kaymakamlık makamına geçerek, ilçeden yürütülen çalışmalara ilişkin ilçe yöneticilerinden brifing aldı.

YAPIMI DEVAM EDEN GERCÜŞ DEVLET HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kaymakamlık ziyaretinin ardından yapımı devam eden 30 yataklı Gercüş Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Deniz,  yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, hastanenin en kısa sürede tamamlanması için yetkililere talimat verdi.

GERCÜŞ SPOR KOMPLEKSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Hastane inşaatı incelemelerinin ardından Vali Deniz, Spor Toto Teşkilatı Başkanlığının destekleriyle yapılan  ve içerisinde tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaların bulunduğu Gercüş Spor Kompleksinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta bir konuşma yapan Vali Deniz, Sporun yaşamımızın bir parçası olduğunu belirterek, “ Gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz. Sporda başarılı olan gençlerimiz hayatın diğer tüm alanlarda da başarı gösterir. Spor yapan gençlerimiz ruhen, bedenen daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve vatanına milletine bağlı bireyler olurlar” diye konuştu. Spor kompleksinin yapımında emeği geçen Başta Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Spor Toto Teşkilatına teşekkür eden Vali Deniz, spor kompleksinin gençlerimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

VALİ DENİZ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Deniz daha sonra ilçe öğretmen evinde mahalle ve köy muhtarlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemekten sonra bir konuşma yapan Vali Deniz, bölücü terör örgütüyle kararlıkla mücadele edileceğini belirterek, “Son yıllarda örgüte katılım giderek azalıyor.  Bu, halkımızı devletinin yanın da olduğunu, ülkemizin birliğine ve beraberliğine sahip çıktığının göstergesidir. Hep beraber terör örgütünü bu coğrafyadan sileceğiz. Muhtarlarımızın ve halkımızın desteğiyle  bunu başaracağız. 15 Temmuz’da milletimizin göstermiş olduğu o yürekli duruş olmasaydı, bu gün ülkemiz bir iç savaşla karşı karşıya kalabilirdi. Dönem, yürekli duruş sergileme ve tavır alma dönemidir. Bu toprakları vatan yapan onun için çarpan yüreklerdir. Bu coğrafyada bin yıldır beraber yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz.  Türk’ü Kürt’ten, Alevi’yi Sünni’de ayıramazsınız, buna kimsenin gücü yetmeyecektir. Son bir yıldır ilçe Belediye Başkan Vekili görevi yürüten Kaymakamımızın yürüttüğü hizmetleri görüyorsunuz. Biz halkın parasını, halka hizmet olarak götürüyoruz. Vatanı, milletini ve bayrağını seven halkımıza hizmet etmek bizim asli görevimizdir, gece-gündüz demeden severek çalışacağız” diye konuştu

KIRKAT GÖLÜ MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İlçe ziyaretlerinin ardından  Gap İdaresi tarafından İl Özel İdaresi’nin teknik desteğiyle ve Gercüş Kaymakamlığının katkılarıyla yapılan Kırkat Gölü Mesire alanında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 16 bin metre karelik alan üzerine inşa edilen mesire alanında; oturma bankları, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş parkuru ve otopark alanlarının yapılacağını belirten yetkililer, vatandaşların aileleri ile birlikte rahat bir ortamda zaman geçirebileceği bir mesire alanın yapılacağını ifade ettiler.

NÖBET TUTAN KORUCULARI ZİYARET ETTİ

Vali Deniz daha sonra Hasankeyf yolu üzerinde bulunan Kalecik Suva Korucu noktasında nöbet tutan korucuları ziyaret ederek, bir sohbet etti ve sorun isteklerini dineldi. İnceleme ve ziyaretlerin ardından Vali Deniz ilçeden ayrıldı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler