Vali Deniz’den Amatör Spor Kulüplerine Destek

Vali Ahmet Deniz, Amatör Spor Kulüplerinin 2016-2017 sezon açılış programına katılarak futbolculara spor malzemesi dağıttı. 19 Mayıs Sentetik Stadyumunda yapılan Programa; Vali Deniz’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve kulüplerin yöneticileri katıldı.

Vali Ahmet Deniz, Amatör Spor Kulüplerinin 2016-2017 sezon açılış programına katılarak futbolculara spor malzemesi dağıttı.
 
19 Mayıs Sentetik Stadyumunda yapılan Programa; Vali Deniz’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve kulüplerin yöneticileri katıldı.
 
Yeşiltepespor- Tüpraşspor maçı öncesi futbolcuları ziyaret eden Vali Deniz, futbolculara spor malzemesi dağıttı.
 
Malzeme dağıtım töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Deniz, belirli yaştan itibaren gençlerimize ve çocuklarımıza spor alışkanlığının kazandırılmasının önemli olduğunu belirterek, sporu; küfürden ve şiddetten arındırmak gerektiğini ifade etti.
 
Vali Deniz, “Burası Batman, Burada Küfür Yok diye bir kampanya başlattık. Bütün statlarımızda küfrün ve şiddettin olmadığı bir ortam sağlanarak, herkesin gelip panayır havasında maç izlemesini istiyoruz. Bu kampanyayla birlikte Batmanlı vatandaşlarımız ve gençlerimiz güzel bir duruş sergiliyor. Biz de Valilik olarak kulüplerimize imkanlar doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Şehrimizin ve gençlerimizin spor kültürüne kavuşmalarını önemsiyoruz.” dedi.
 
Vali Deniz, 2016-2017 sezonunun centilmence, hak edenin kazanacağı bir lig olması temennisinde bulundu.
 
Programın ardından Vali Deniz, oynan Yeşiltepespor- Tüpraşspor maçını bir süre izledikten sonra stattan ayrıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler