VALİ ŞAHİN'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

VALİ ŞAHİN'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Batman Valisi ve Batman Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin Gaziler Günü münasebetiylr yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. 

 

"Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit olmayı göze almış kahraman gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin yaşayan abideleridir. Bugün üzerinde bulunduğumuz topraklarda huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, bunda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin payı büyüktür.


Varlığını milletimize adamış kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz, her şeye rağmen göstermiş oldukları fedakârlık ve yüreklerinde taşıdıkları vatan sevgisi sayesinde büyük kahramanlıklara imza atmış ve üzerinde başımız dik yaşadığımız vatan toprağını bizlere emanet etmişlerdir.

 

Bugün, kahraman gazilerimize vefa duygularımızı ifade etmek için önemli bir fırsattır. Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, emsalsiz fedakârlıklarını örnek aldığımız gazilerimizin, taşıdıkları şerefe yaraşır bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri, hak ettikleri saygı ve hürmeti görmeleri ve onlara karşı vefa borcumuzu ödemek toplum olarak en büyük ortak sorumluluğumuzdur.

 

Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Çanakkale’den Kurtuluş Savaşına, Kore’den Kıbrıs’a  ve bölgemizde teröre karşı verilen mücadelelerde milletimizin ve devletimizin bekası için gözünü kırpmadan çarpışan şehitlerimizi sonsuz rahmet, gazilerimizi minnet ve şükran duygularımızla yad ederken, değerli aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler