WOOW MAN GİYİM MAĞAZASI AÇILDI

WOOW MAN ERKEK GİYİM MAĞAZASI AÇILDI

Erkek giyiminde birçok kaliteli markanın adresi olan Woow Man Erkek Giyim Mağazasının görkemli açılışı gerçekleştirildi.
 
GAP Mahallesi, 2514 Sokak, Marina Cafe ilerisi, Has Tat yemek fabrikası karşısında hizmete giren Woow Man mağazasının açılışına Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, Siirt Ticaret Odası ve  aynı zamanda Ak Parti Kurtalan Meclis Üyesi Adil Uyanık, Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan, Millet Cemiyeti Genel Başkanı Mekan Görük, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
 
Açılışta konuşan BATSO Başkanı Demir, "Öncelikle yeni iş yerinin açılışı  hayırlı uğurlu olsun. Tabii bu Pandemi sürecinde iş yerlerinin açılması bizim için çok önemlidir.  Sonuçta bu da istihdamdır ve insanlar burada çalışacak. Bu süreçte yatırım yapmak hakikaten oldukça kıymetlidir. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi. Gazeteci ve aynı zamanda Batman Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı olan mağaza işletmecisi Kadir Uyanık da,  erkek giyiminde birbirinden güzel kombinleri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Genç girişimci Uyanık, “Birçok kaliteli markayı bir araya kombin olarak getirdik. Erkek giyiminde aradığınız her türlü ürünü uygun fiyat ve kalite konseptiyle halkımızın hizmetine sunuyoruz. Onlarca renk seçeneğine ve birbirinden kaliteli ve estetik tasarımına sahip kazaklar, montlar, yelekler, oduncu gömlekleri ve kotlar gibi daha bir çok ürünümüzü mağazamıza taşıyarak önemli bir kreasyona imza attık. Az kâr edeceğiz ama müşterilerimizi kaliteyle tanıştıracağız. Mağazamız Batman’a hayırlı olsun” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler