Yaman Ailesinin Mutlu Günü

Yaman Ailesinin Mutlu Günü

 

Batmanlı iş kadını ve siyasetçi Perinaz Yamanın kardeşinin düğününde Bekiran ve Reşkotan aşiretlerinden yaklaşık iki bin kişinin buluşmasına Batman Valisi Ahmet Deniz’de katıldı.

BEKİRAN VE REŞKOTAN AŞİRETLERİ KATILDI

Batmanın sevilen simalarından İş kadını, Siyasetçi, Batman Petrolkent Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Perinaz Yaman’ın Kardeşi Ekrem Yaman önceki gün düzenlenen görkemli düğünle dünya evine girdi.

Salon Diva’da yapılan Düğün yoğun ilgiye sahne oldu. Görkemli düğüne Vali Ahmet Deniz, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Sağlık İl Müdürü İhsan Bodakçı, İş adamları, Sivil toplum Kuruluş temsilcileri, Bekira ve Reşkota aşiretlerinin önde gelen isimleri ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Düğün öncesinde mevlidi şerif ve ilahiler okundu. Batmanlı Ünlü Aşçı Hacı Fevzi tarafından hazırlanan Yemek davetlilere ikram edildi. Genç çiftin Nikahını Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut Kıyarken, Ekrem – Nurten Yaman çiftinin nikah şahitliğini Vali Ahmet Deniz ve BATSO Başkanı Abdulkadir Demir yaptılar. Vali Deniz genç çifti kutlayarak bir ömür boyu mutluluk diledi. 

perinaz-yaman-dugun-(4).jpg

VALİ DENİZ HALAYIN BAŞINI ÇEKTİ

Oldukça görkemli geçen düğünde Batmanın sevilen sanatçılarından Mehmet Şah sahne alarak davetlilere unutulmayacak bir gün yaşattı. Yaman ailesinin düğününde Vali Ahmet Deniz’de Halay’a katılarak vatandaşlardan alkış aldı. Halayın başını çeken Vali Ahmet Deniz ilgi odağı oldu. Düğüne ev sahipliği yapan İş kadını ve ziyaretçi Perinaz Yaman davetlilerle yakından ilgilenerek kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan Başta İl Valisi Ahmet Deniz olmak üzere tüm misafirlere ve dostlara teşekkür etti.

Son dönemlerde  sık sık Halkın arasında gördüğümüz Batman valisi Ahmet Deniz görkemli düğünde hem nikah şahidi hemde halayın başını çekerek tüm Batmanlılara her zaman halkın yanında olduğunu en zor günlerinde olduğu gibi en mutlu günlerinde de kendilerini yalnız bırakmayacağı mesajını verdi. Düğünün en anlamlı yanı ise gerek Bekira gerekse Reşkota aşiretlerinin çok kalabalık bir şekilde düğüne katılmasıydı. Hem devlet erkanının, hem sivil toplum kuruluşu temcilerinin hemde halkın geniş katılımıyla bir şölene dönüşen yaman ailesinin bu düğünü daha çok konuşulacak gibi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler