YARDIMCI KAYNAK KİTAP DAĞITILDI

Öğrencilere yardımcı kaynak kitap dağıtılıyor

Raman Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere ücretsiz olarak gönderilen yardımcı kaynakları öğrencilere dağıttı.
 
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Müdür Kurtaran, öğretmenlerle bir araya geldi. Müdür Kurtaran, “Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından tüm eğitim kademelerinde (ilkokul, ortaokul ve lise) ve sınıf seviyelerindeki (2’den 12’ye kadar) öğrencilere yönelik hazırlanan ve basımı yapılan ücretsiz yardımcı kaynak ders kitapları öğrencilere dağıtılmaya devam ediyor. Bakanlığımız tarafından bu yıl ilimiz genelinde ilkokul ikinci sınıftan on ikinci sınıfa kadar eğitim gören tüm öğrencilere toplam ‘1 milyon 584 bin 599’ adet ‘Ders Kitabı’ gönderdi ve gönderilen tüm bu kitaplar öğrencilerimizin istifadesine sunuldu” diye konuştu.
 
“1 MİLYON 996 BİN YARDIMCI KİTAP DAĞITILDI”
Eğitimde fırsat eşitliği çerçevesinde geçen sene öğrencilerin sıralarına yardımcı kaynakları hazır bulundurmak için çalışmaların tamamlandığını ifade eden Kurtaran, “Bu yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk gün yardımcı kaynaklar öğrencilerimizin sıralarında hazır bulundu. Millî Eğitim Bakanlığımız tarafında öğrencilerimize gönderilen ‘1 milyon 996 bin 720’ adet ‘Yardımcı Kaynak” kitabını öğrencilerimize ulaştırdık. Yardımcı kaynak kitapları Bakanlığımız tarafından sürekli basımı yapılarak öğrencilerimize ulaştırılmaya devam ediyor. Eğitim yılının ilk gününde ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplarını öğrencilerimizin sırasının üzerinde koyarak öğrencilere teslim etmiştik. Ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplarının yanı sıra yine ücretsiz olarak 9. ve 10. sınıf öğrencileri için ilimize gönderilen 209 bin 186 çalışma defteri de öğrencilere dağıttık.” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler