YAVUZ “BU DAVANIN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAVUZ “BU DAVANIN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve heyeti partililerle istişarede bulundu.
 
 
AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Tüfekçi ve Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Sibel Söylemez AK Parti Batman İl Başkanlığını ziyaret edip, partililerle bir araya geldi.
 
AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve heyeti partililerle istişarede bulundu.
 
Burada partililere hitap eden Yavuz, Erdoğan’ın Türkiye’ye kazandırdığı en önemli şeyin özgüven olduğunu söyledi.
20 yıl Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidarda tutmak ve onun yaptıkları sebebiyle Türkiye’nin büyük bir yol kat ettiğini her alanda müşahede ediyoruz diyen Yavuz “Bu başarı, liderimize olan desteklerimizle oluyor. Biz de oylarımız ile Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verdiğimiz için bu başarıda bütün millet olarak teşkilat olarak katkımız var. Oylarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri başımızda tutan milletimizle ne kadar övünsek az olur.
 
 
Biz Hayatımızın sonuna kadar bir statü ve makam beklemeden bu davanın neferi olmaya devam edeceğiz. Ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Mademki başımızda Ayasofya’yı açan, İHA’lar, SİHA’lar yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Bizler de ‘yorulduk’ demeden ondan yük alacak, destek olacağız. Bu davayı çok kutlu bir dava olarak görüyorum ve görüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Yavuz ve heyeti, bir süre partililerle İstişare ettikten sonra temaslarda bulunmak üzere Hasankeyf’i ziyaret etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler