Yolcu Otobüsü Devrildi

Batman'a ait Yolcu Otobüsü Devrildi , 3 Ölü ve çok sayıda yaralı var

Batmana ait bir şehirler arası bir yolcu otobüsü , Ankara'nın Bala ilçesinde şarampole yuvarlandı, ilk belirlemelere göre 3 ölü ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.
 

Ankara - Konya karayolunda yolcu otobüsünün kontrolden çıkıp şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, 19 kişi yaralandı. 

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Ankara- Konya karayolunun 170'inci kilometresinde, Ankara'nın Bala ilçesine bağlı Karahamzalar Mahallesi yakınında meydana geldi. Batman'dan Ankara'ya giden 'Star Batman' firmasına ait Veysi Küçükaslan yönetimindeki 61 S 1291 plakalı yolcu otobüsü, kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada, 3 yolcu öldü. Ölen yolcularından birinin Nurettin Dinçer olduğu tespit edilirken, henüz kimlikleri tespit edilemeyen diğer iki yolcunun cesedinin otobüsün altında kaldığı belirlendi.

CENAZELER DEVRİLEN OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI

Sürücü Küçükaslan ile birlikte ikinci şoför, muavin ve yolcular olmak üzere 19 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslar Ankara ve Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri de bölgede inceleme başlattı. Devrilen otobüsün altında kalan cenazelerin çıkarılması çalışmaları da devam ediyor. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler