BENEK'İN
BEDİRHAN BENEK'İN "AH LE CANE" ŞARKISI REKORA KOŞUYOR
Bedirhan Benek’in “Ah Le Cane” şarkısı dijital platformlarda yayınlandığı andan itibaren hızlı bir şekilde tıklanmaya başlandı. Şarkı dinlenme sıralamalarında hızla zirveye doğru ilrlemeye başladı.

Bir ayağı Almanya’da, bir ayağı Türkiye’de olan gurbetçi sanatçı Bedirhan Benek’in seslendirdiği “ AH LE CANE” şaskısı milyonlarca müzikseverlerin dilinde. Beğeni ile dinlenen şarkısı ile sanatçı Benek, müzik piyasasındaki yerini daha üst kademelere yükseltmeyi başardı.
Usta sanatçı Bedirhan Benek en son çıkardığı “AH LE CANE” şarkısına çektiği klip dijital platformlatda izlenme rekorları kırdı. Ah Le Cane şarkısı müzikseverler tarafından beğenildi ve sosyal medyada hızlı bir şekilde paylaşılarak milyonlara ulaştı.
Sanatçı Bedirhan Benek dijital platformlarda “Ah Le Cane” şarkısının yayınlanmasıın ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Benek “Şarkımız yayınlandıktan sonra müziseverler büyük bir hayranlıkla dinleyerek paylaşmaya başladı. Sevdiklerim ve sevenlerim bu şarkıya sahip çıkarak, beklediğimin üstünde bir performansla desteklerini esirgemeyerek katkı sundular. “Ah le cane” şarkısını hem beğenerek dinlediklerini ifade ettiler hemde sosyal medya platformlarında beğenerek paylaştılar. Tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum.”
Benek açıklamasının devamında “Söz yazmak, bestelemek, çalmak, söylemek notaya almak, aranjesi
alt yapıları, Mıxi okumaları için ayrı ayrı emek sarf ediliyor. Bir eser büyük bir emek ve özverili çalışma neticesinde ortaya çıkıyor. Bu nedenle sevdiklerim ve sevenlerim desteklerini esirgemesinler. AH LE CANE şarkımızı halkımız, milletimiz çok sevdi. Müzik severlerimiz sevdi, önemli olan dinleyicimizin sevmesidir. Halk severse herşey güzel oluyor. Değerli halkımız AH LE CANE şarkımı çok sevdi, çok sevdiği için kısa bir zaman diliminde şarkımız milyonlara ulaştı” diye konuştu.
Bedirhan Benek “Yusuf Yusuf “adlı filimde “ Çeteleş “ adlı şarkısı ile ünlenmişti. (Haber Merkezi)

Etiketler : #BENEK'İN,
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEYH SÜLEYMAN BAĞDU DAVASI KARARA BAĞLANDI
- 02Batman Çayı’na giren 2 çocuktan biri boğuldu
- 03ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇEVRE VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
- 04TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 05CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A PETROLSPOR FORMASI
- 06TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN EĞİTİMDE ŞİDDET UYARISI
- 07SAĞLIKTA ŞİDDETE KARŞI ORTAK ÇAĞRI
- 08ANAVATAN PARTİSİ’NDEN TURGUT ÖZAL’A YILDÖNÜMÜNDE ANMA
- 0915 TEMMUZ DERNEĞİ’NDEN BATMAN’DA BİRLİK MESAJI
- 10ŞİDDETE KARŞI ‘YAŞAM NÖBETİ’
- 11ENGELLİLERE ÖTV MUAFİYETİNDE YENİ DÜZENLEME
- 12OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 13OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 14TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 15WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI




Henüz Yorum yok