8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
Batman’da 24 ulusal ve 57 yerel yazar ile 115 yayınevinin katılımıyla gerçekleşen 8. Batman Kitap Fuarı, düzenlenen açılış töreniyle kitapseverlerle buluştu.
24 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Batman Valiliği önünde gerçekleştirilecek fuar, 10 gün boyunca imza günleri, yazar söyleşileri, tiyatro ve film gösterimleri ile dolu dolu bir program sunacak.
''KİTAP SEVGİSİ BATMAN'A KÖK SALDI''

Açılışta konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman halkının kitap ve okumaya olan ilgisini vurgulayarak, kent genelinde yürütülen kütüphane projelerinden bahsetti. Canalp, “Batman’ın köylerinden merkezine, okullarımıza birer kütüphane kurduk ve 1 milyon 200 bin kitabı öğrencilerimizle buluşturduk. Kitap sevgisi artık Batman’da kök saldı” dedi. Vali Canalp, ayrıca her biri bir il kütüphanesi büyüklüğünde 8 yeni kütüphane projesini hayata geçirdiklerini açıklayarak, “4’ü merkezde, 4’ü ilçelerde olacak. Öğrencilerimiz en iyi şartlarda kitapla buluşacak” diye konuştu. Fuar, Türkiye’nin açık alan kitap fuarları arasında en büyüğü olma özelliğini taşıyor. Geçen yıl 400 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan fuar, bu yıl da kitapseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Çocuklar için drama, resim ve yüz boyama atölyeleri gibi etkinlikler planlanırken, fuar alanında çeşitli ikramlar da ziyaretçileri bekliyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 02Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 03BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 04Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 05RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 06ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 071 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 08"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 09ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 10Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 11Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 12Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 13DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 14HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU




Henüz Yorum yok