İL BAŞKANI ŞANSİ VE TEŞKİLAT ÜYELERİ KAN VERDİ
AK Parti Batman İl Başkanlığı, toplumsal dayanışmaya katkı sağlamak ve kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla Kızılay Batman Kan Merkezi iş birliğinde anlamlı bir kampanyaya imza attı.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu kan bağışında bulundu.
Sabah saatlerinden itibaren AK Parti İl Binası önünde kurulan mobil kan merkezinde başlayan bağış programı, gün boyu yoğun katılımla devam etti.
Programda konuşan İl Başkanı Hüseyin Şansi, kan bağışının hem insani hem de toplumsal bir sorumluluk olduğuna dikkat çekerek “Bir ünite kan, üç can demektir. Bu bilinçle hareket ediyoruz. AK Parti teşkilatları olarak sadece siyasette değil, hayatın her alanında toplum yararına çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. Kan bağışı, gönülden gönüle uzanan en anlamlı dayanışmadır” dedi.
Etkinliğe katılan vatandaşlar ve partililer, kan bağışının sadece ihtiyaç sahipleri için değil, toplumun tüm kesimleri için bir farkındalık vesilesi olduğunu ifade ederek kampanyayı memnuniyetle karşıladılar.
AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Kan bekleyen milyonlara umut olmak için düzenlenen bu tür etkinliklerin süreceği” bildirildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR, PENDİKSPOR’A HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP
- 02BATMANLI ANTRENÖR ABDULLAH BAYRAM’A MİLLİ GÖREV
- 03HAVALİMANINDA İKLİMLENDİRME SİSTEMİ YENİLENDİ
- 04“DEVLETİN DİREĞİ MEMURDUR, EMEĞİMİZİ HEDEF ALANLAR HADDİNİ BİLSİN”
- 0529 BİN 797 İŞARETLEME UYGULAMASI YAPILDI
- 06BATSO'DA ADAY SAYISI ARTIYOR
- 07YOLLARDA YOĞUN MESAİ
- 08ODUNCU'DAN HUKUKÇULARA DESTEK
- 09NECAT NASIROĞLU BULVARI’NDA YAĞMUR SUYU HAT ÇALIŞMASI
- 10“ŞEHİRLER OTELLERLE DEĞİL, HİKÂYELERİYLE HATIRLANIR”
- 11ŞANSİ, TÜGVA YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
- 12RAMANLI: YURT DIŞI UÇUŞLAR BAŞLAMALI
- 13GENEL BAŞKAN SERT’TEN BATMAN’DA YOĞUN TEMAS
- 14ÇETİN: DEVLETİMİZİN BEKASI HER TÜRLÜ HESABIN ÜZERİNDEDİR
- 15EKMEN: ADLİ TATİL, ADALETİN DE TATİLE ÇIKMASI ANLAMINA GELMEMELİ




Henüz Yorum yok