KAÇAK YAPILAŞMAYA TAVİZ YOK !
Batman Belediyesi, kaçak ve ruhsatsız yapılaşmaya yeltenenlere göz açtırmıyor. Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü, kaçak ve ruhsatsız yapılaşmanın önüne geçmek için kurduğu özel ekiple Batman genelindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli büyük depremin ardından Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman’da yapı ruhsatları için 14 maddelik kriteri yerine getirmeleri şartıyla izin vereceklerini, kaçak yapılara ise asla taviz verilmeyeceğini açıkladı. Geçmişte yaşanan örneklerinin bilinmesine rağmen Belediye ekipleri, yaptığı dikkatli denetimler sonucunda Batman’ın Körük Mahallesi’nde ruhsatsız olduğunu tespit ettiği kaçak yapı Batman Belediyesi ekiplerince yıktırıldı.
Mevzuatın öngördüğü şekilde denetimlerin aralıksız bir şekilde devam edeceğinin sinyallerini veren Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin 7/24 saat esaslı mahalle mahalle, sokak sokak sahada çalıştıklarını ifade eden yetkililer, sahadaki personelin yanı sıra gerek Belediye Alo 153 Çağrı Merkezimize yapılan ihbarlar, gerekse de Batmanlı vatandaşlarımızın CİMER’e yaptıkları başvurular anında değerlendirildiğini ifade etti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0218 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 03“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 04YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 05KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 06BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 07MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 08EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 09OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 10PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU
- 11YAYA ÜST GEÇİDİ GÜÇLENDİRİLİYOR
- 12HABİZBİNİ DERNEĞİ PROJELERİNİ AÇIKLADI
- 13YENİDEN REFAH BATMAN İL TEŞKİLATI BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 14PLASTİK POŞET DENETİMİ: 251 BİN TL CEZA
- 15AFRİN’DE ÇADIRLAR BU YARDIMLA ISINDI




Henüz Yorum yok