KDP Genel Başkanı Bucak Radyo Yüksel'e Konuk Oldu
Kürdistan Demokrat Partisi (PDK/KDP) Genel Başkanı Sertaç Bucak, Mustafa Barzani’nin 37. ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan anma programı için Batman’a geldi.
Partisinin il başkanlığı tarafından organize edilen anma programına katılmak üzere Batman’a gelen Genel Başkan Bucak, RADYO YÜKSEL'de Dj Sibelin programına konuk oldu.Programda gazeteci Ferit TUNÇ'unn sorularını yanıtlayan PDK-KDP Genel Başkan Bucak ”Ölümsüz ulusal önder Mele Mustafa Barzani’nin 37. vefat yıldönümün anma etkinliği 6 Mart Pazar günü saat 13.00’da Vural Düğün Salonunda gerçekleştirilecektir. Bizler de bu program için Batman’a geldik. Anma etkinliğine tüm Batman halkını bekliyoruz” dedi.
PDK Genel Başkanı Sertaç Bucak, sürece ilişkin yaptığı değerlendirmede ise “Biz insanların ölmesini isteyemiyoruz. Kentlerimiz, köylerimiz zaten yıllardır yakılıp yıkıldı. Kürtler bir ulustur. Bu ülkede Türkler ne hakka sahipse Kürtler de o hakka sahip olmalıdır. Bunun için barışçıl bir mücadeleyi benimsiyoruz. Kürtler yaşayarak mücadele etsinler. Biz çok öldük, yeter artık. Türkiye İran’dan daha demokratiktir. Ama Türkiye bir Avrupa devleti kadar demokratik değildir” dedi.
Program da sorulan , etkinliğiniz için neden Batman'ı tercih ettiniz ? sorusunu BUcak şöyşe yanıtladı: Diyarbakır'da ki olaylar malumunuz. Bböyle bir oetamda Diyarbakır da böyle bir etkinlik düzenlememizin doğru olmayacağını düşündük. Batman'da ki teşkilartımızdan da öyle bir talep gelince değerlendirip, etkinliğimiz Batman'da yapma kararı verdik. dedi.
Etkinliliğimide tüm Batmann haalkı ve özellikle Radyo Yüksel dinleyicilerini davet ediyoruz. Katılımlarınız bizleri onure edeccek dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok