Mevlid etkinliğine davet için stantlar kuruldu
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu Pazar günü Batman’da düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği öncesi kentin Cumhuriyet Meydanı, Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önü, Atatürk Parkı karşısı, Batman Park AVM önü ve Karşıyaka Geçidi'ne kurulan mevlid stantlarıyla Batman halkını etkinliğe davet etti.
Standı ziyaret edenlere gülsuyu ve şeker ikram edilirken, hediye olarak da Peygamber Sevdalıları Platformu'nun mevlide özel hazırladığı CD'ler, mevlit mitinglerine ait fotoğrafların yer aldığı albüm ve Kutlu Doğum etkinliğine davet eden el ilanları halka verildi.
Kurulan stantlar hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Sevgi-Der Yönetim Kurulu Üyesi Emin Uras, " Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' temasıyla yapacağımız etkinliğimizden milletimizi haberdar etmek ve bilgilendirmek konusunda birçok eve kitap dağıttık. Hem hemen Batman'daki tüm evlere gidip kitap verdik. Birçok yere afişler ve brandalar astık. Birçok noktaya da mevlid stantlarını açtık." dedi.
Yapılan mevlid etkinliklerinin amacını açıklayan Uras, "Amacımız Peygamber Efendimizin sünnetinden uzaklaşan ve onun sevgisinden uzaklaşan insanları tekrar bir araya getirmek, o sevgiyi onlara yaşatmak ve daha güzel bir İslami yaşantıyı yaşamalarını sağlamaktır. Her sene etkinliklerimiz öncesi stantlar kuruyoruz. Kurduğumuz stantlara gelenlere davetiye, çocuklara, balon dağıtıyoruz. Gülsuyu ve şeker ikramında bulunuyoruz. Buradan tüm Batman halkını 15 Nisan Pazar günü saat 13.30'da otogar yanı Mevlid Alanı'nda yapacağımız mevlid etkinliğimize davet ediyoruz." diye konuştu.
Standın Cumartesi gününe kadar açık kalacağı öğrenildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok