48 BİB AİLEYE RAMAZAN YARDIMI YAPILDI
40 Bin Aileye Gida Kolisi, 8 Bin Aileye Şeker ve Kolonya
Batman Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi, Ramazan Bayramı öncesi ise 8 bin aileye 8 bin paket şeker ve kolonya dağıttı.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla harekete geçen Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ekiplerince, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 40 bin aileye gıda kolisi, Ramazan Bayramı öncesi ise 8 bin aileye 8 bin paket şeker ve kolonya dağıtıldı.
Batmanlı vatandaşların yaptığı müracaatları titizlikle inceleyen Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, gıda kolisi almaya hak kazanan vatandaşların adreslerine teslim edilmek üzere koli dağıtımı gerçekleştiriyor.
Dört kişilik bir ailenin yaklaşık bir aylık ihtiyacını karşılayacak olan Ramazan kolisi içerisinde; yağ, çay, tuz, zeytin, şehriye, mercimek, fasulye, şeker, un, lokum, salça, makarna, pirinç, konserve gibi gıda malzemeleri yer alıyor.
8 Bin Aileye Şeker ve Kolonya Dağıtıldı
Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelince 8 bin aileye de 8 bin şeker ve kolonya ulaştırıldı.
Bazı vatandaşlar: “Her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram da Valilik ve Belediye bizleri unutmadı. Yapılan bu destekten ötürü teşekkür ederiz” dediler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MÜDÜR CİĞER, PİKTES ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
- 02VALİ CANALP’A ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ
- 03TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 04PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 05BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 06KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 07MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 08ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 09Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 12Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 13EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 14Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 15Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi




Henüz Yorum yok