Validen annelere anlamlı ziyaret
Validen annelere anlamlı ziyaret
Batman Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin “Anneler Günü” nedeniyle kentte yaşayan 101 yaşındaki Meyro Özenç ve şehit annesi Şerife Baysoy’u ziyaret ederek, anneler günü kutladı.
Vali Şahin ve beraberindekiler, Gültepe mahallesinde oturan 101 yaşında 12 çocuk, 50 torun sahibi Meyro Özenç’i ve 2001 yılında Diyarbakır İlinde İl Emniyet Müdürü Gaffar Okan’ın koruması iken terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Selahattin Baysoy’un Fatih mahallesinde oturan annesi Şerife Baysoy’u evlerinde ziyaret ederek, annelerin anneler günü kutladı ve kendilerine anneler günü hediyesi verdi.
Ziyaret sırasında kısa bir açıklama yapan Vali Şahin, “Bugün anneler günü, öncelikle biz de bugün şehit annelerimizi ziyaret ediyoruz. Kaymakamlarımız, ekiplerimiz il ve ilçedeki tüm şehit anneleri ziyaret ediyor, şehit annelerinin anneler gününü kutluyorlar. Ayrıca İçişleri Bakanlığımızın ortak bir projesi doğrultusunda 100 yaşını geçen annelerimizi anneler günü nedeni ile ziyaret ediyoruz. 100 yaşını geçen bir annemizin ziyaretine biz de dahil olduk. Batmanımızda da 100 yaşında 52 tane annemiz var. Onlara da uzun ömürler, sağlık ve sıhhatli olmalarını diliyoruz. Şehit annelerimizin de anneler gününü kutluyor ve sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyoruz” diyerek, tüm annelerin anneler günü kutladı.
Ziyaret sırasında Vali Şahin'e, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ümit Çiçek eşlik etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 03TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 04ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 05Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 06ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 07URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 08KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 09MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 10LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 11İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 12BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 13BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 14ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 15NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ




Henüz Yorum yok