"Yeni nesli manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmeliyiz"
2016-2017 eğitim-öğretim yılı sene sonu değerlendirme toplantısı Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında yapıldı.
TP Fatıma Zehra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve milli eğitime bağlı diğer kurum müdürleri katıldı.
Değerlendirme toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, geride bırakılan eğitim döneminin değerlendirmesini yaptı.
Eğitimcilere düşen görevin yeni nesli manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmek olduğunu vurgulayan Kurtaran, “Kozluk ilçemizde meydana gelen terör saldırısında genç bir meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ülkemizi hedef alan hain darbe girişiminin ve meydana gelen terör saldırılarının hepimizi nasıl etkilediğini gördük, görüyoruz. Bir daha böyle acı durumların yaşanmaması için biz eğitimcilere düşen görev, yeni nesli vatanımıza, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmemizdir.” dedi.
Bu dönemin bir önceki dönemden daha iyi bir durumda olduğunu söyleyen Kurtaran, “Bu yılın 2'nci dönemini göstermiş olduğunuz gayret ve özveriyle birinci döneme göre daha iyi şekilde tamamladık. Aldığımız mesafe bizi sevindiriyor ancak henüz hak ettiğimiz yerde değiliz. Hep birlikte gördük ki çaba harcanırsa başarı ortaya çıkmaktadır. Bize düşen bu başarıyı daha ileri taşıyacak bir çalışma içinde olmaktır. Mevcut başarımızı daha ileriye taşımak, sizin özverili çalışmanız, öğretmenleri motive etmeniz ve yürütülen çalışmaları takip etmenizle mümkündür. Eğitim öğretimin ikinci döneminde ortaya koyduğumuz başarının tesadüf olmadığını önümüzdeki dönemlerde elde edeceğimiz başarılarla ortaya koymalıyız.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok