ADAYLARI HALK BELİRLEYECEK
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Batman Seçim Kabul Komisyonu çalışmalarını sürdürürken partilerinin Belediye Başkan adaylarını halkın belirleyeceğini duyurdu.
Parti yetkilisi Kadri Tekin, yeniden HEDEP, yeniden Batman şiarıyla yerel seçimlere hazırlanan yapı çalışmaları kapsamında oluşturulan kabul komisyonu başvuruları almaya devam ettiğini söyledi. Tekin, gerek Belediye Eşbaşkanlığı, ilçe Belediyeleri Eşbaşkanlıkları, Belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için yoğun başvuruların ve mesainin olduğunu belirterek, partilerine yoğun başvuruların olduğu ve bu anlamda sahiplenmenin değerli olduğunu açıkladı. Tekin, bunun partiye güç kattığını ve önümüzdeki süreci güçlü kılmak anlamında güçlü yönetimler ve adayların öne çıkması adına umut verici olduğunu söyledi.
Tekin, “Başvurularımız 9.12.2023 tarihine kadar devam edecek. Bu anlamda halkımızın partileri etrafında kenetlenmesi ve aday adayı olması çağrımızı yineliyoruz. Partimiz her süreci örgütlülük esasıyla aşmasını bilmiştir. Bunu da halkımızın öncülüğünde gerçekleştirmiştir. Bu anlamda yerel seçimler de önemli bir eşik olması itibarıyla önemlidir. Kayyım sistemine karşı halkın kendini yöneteceği bir sistem anlayışımız var ve bunu önümüzdeki yerel seçimlerde de ortaya koyacağız. Bizler on yıllardır süren bir mücadelenin temsilcileriyiz'' ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0276.362 KİŞİ UÇTU!
- 03“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 04ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 06MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 07OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 08ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 09Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 10“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 11PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 12OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 13BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 14KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 15BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ




Henüz Yorum yok