"Batman'a hak ettiği tanıtımı el birliğiyle sağlayacağız"
Bu yıl 21'incisi düzenlenen 26-29 Ocak tarihleri arasındaki İstanbul Beylikdüzü'nde EMİTT Fuarına Batman’ın kurum-kuruluş ve STK'larıyla katılmasıyla birçok ili geride bıraktığı belirtildi.
Fuarda Batman standının açılışına katılan Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, eski Milletvekili Faris Özdemir, Batman Belediye Melis üyeleri, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Borsa Meclis Başkanı Beşir Altunç, Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, TÜRSAB Yönetimi, Bat-Der Başkanı Fikret Özperk ve bazı işadamları katıldı.
Batman standında olan ilgi diğer illerinkini geride bırakırken, tanıtım materyallerinin sık sık dağıtıldığı stanttaki kalabalık ve hareketlilik dikkat çekti.
Vali Ahmet Deniz ile Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, standa gelen konuklara tanıtım ürünlerini hediye etti.
21. EMİTT fuarında Batman'ın güzel şeylerle anılmak istediğini belirten Batman Valisi Ahmet Deniz, " Tarihi, kültürü, turizmi, doğası ve her şeyden öte havası gibi insanları da sıcak olan Batman'a hak ettiği tanıtımı el birliğiyle sağlayacağız. Batman huzurlu ve güvenli bir kent. Zor süreçlerde dimdik ayakta kalmayı başardı. Batmanlılar güzel şeylerle anılmak istiyor. Batman hak ettiği yatırımları bulmaya devam edecek. Çünkü her şeyin en güzelini hak ediyor. Batman, turizm pastasından hak ettiği payı alacak. Batman'ın tanıtım materyalleri çok çeşitli ve dikkat çekici. Tanıtım materyallerinde de bir çok ilin önündeyiz. Batman standındaki birlik ve beraberliği, diğer illeri de geride bıraktı. Batman, EMİTT fuarında iyi bir sınav veriyor. Standımızın sürekli dolu olması bizleri de mutlu ediyor." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok