ÖNLÜ “YA EK PROMOSYON, YA DA SÖZLEŞME FESHİ”
ÖNLÜ “YA EK PROMOSYON, YA DA SÖZLEŞME FESHİ”
Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkan adayı Şehmuz Önlü, banka promosyonu ile ilgili İl, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile ilgili bankalara talepte bulundu.
İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesinde kurulan komisyonlarla bankalarla yapılan görüşmeler sonucunda yeni anlaşmaya varıldığını belirten Önlü “Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yapı Kredi Bankası ile 2020 Yılında 2.850,00 TL, Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yapı Kredi Bankası ile 2022 Yılında 7.750,00 TL, Sason İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ziraat Bankası ile 2021 Yılında 1.850,00 TL, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yapı Kredi Bankası ile 2020 Yılında 2.800,00 TL, Gercüş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ziraat Bankası ile 2022 Yılında 4.250,00 TL, Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Bankası ile 2022 Yılında 4.250,00 TL olarak anlaşmaya varılmıştır.
Bankalar, çalışanlara vereceği promosyon hesaplarını yaparken, çalışanın aldığı maaş miktarı, kullanacağı krediler ve kredi kartı harcamaları gibi değişik girdiler üzerinde bir çalışma yapıldıktan sonra promosyon miktarını belirlemektedir. Ülkenin ekonomik koşulları ile artan enflasyon oranları, memur maaş artışı ve diğer hususlarda göz önüne alındığında bankanın girdi miktarı büyük bir oranda artmıştır.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 31.100,00 TL, Gaziantep Üniversitesi 34.300,00 TL, Manisa – Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 20.888,00 TL gibi rakamlarla anlaşma yapmış olup Türkiye genelinde son günlerde gelen diğer promosyon anlaşmaları da haklılığımızı doğrulamaktadır. Eğitimcilere ödenen banka promosyonlarının, her geçen gün artış gösteren enflasyon oranı karşısında eğitim çalışanlarının hiçbir ihtiyacını karşılayamadığı, ödenen promosyon miktarlarının hiçbir işleve sahip olmadığı açıktır” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 02MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 03ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 04Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 05UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 06Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 07Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 08EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 09Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 10Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 11Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 12TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 13BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 14Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 15Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret




Henüz Yorum yok