HDP STK'LARLA BULUŞTU
Halkların Demokratik Partisi (HDP) il örgütünün organize ettiği STK buluşması gerçekleştirildi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) il örgütünün organize ettiği STK buluşması gerçekleştirildi.
Buluşmaya kentteki bazı Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, HDP Parti İl yöneticileri, Batman Milletvekili, Necdet İpekyüz, görevden alınan eski Eş Başkanı Songül Korkmaz, PM, üyesi, Barış Anneleri Meclisi, HDP ile DBP Parti Meclis Üyeleri katılım gösterdi. HDP İl Eş Başkanları Hürriyet Kaytar ve Hüseyin Sarik yoğun katılımlarından dolayı konuklara teşekkür ederek sözü STK temsilcilerine bıraktı.
.jpg)
HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, “Başta barış anneleri olmak üzere buraya katılan siyasi partiler, STK’lar ve basın mensubu arkadaşlara hoş geldiniz diyoruz. Batman il örgütü, HDP ve bütün bileşenleri adına hepinizi saygıyla selamlıyoruz” dedi. İpekyüz, ''Kongremizden bu yana STK ve diğer demokratik kitle örgütleriyle bir araya gelip ‘Ne oluyor? Ne bitiyor? Önümüzdeki süreç nasıl işleyecek?’ üzerine çeşitli buluşmalar gerçekleştiriyoruz. İlk buluşmamızı Amed’de yaptık. Buna paralel olarak İstanbul’da bizim STK’lardan sorumlu Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan eşliğinde birçok yerde buluşmalarımız devam etti.
Amed, Siirt ve Batman’la beraber daha bir çok yerde bu çalışma sürecek. Buradaki asıl amaç bir şeyler açıklamak, deklere etmek değil, sizleri dinlemektir'' dedi. Ardından konuşan HDP Parti Meclisi Üyesi Naci Bilici ise sivil toplum örgütlerinin mücadeledeki önemine değinerek, yoğun saldırıların olduğu bu süreçte birlik ve dayanışmanın büyük kazanç getireceğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından buluşma basına kapalı bir şekilde devam etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0176.362 KİŞİ UÇTU!
- 02“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 03ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 04ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 05MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 06OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 07ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 08Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 09“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 10PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 11OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 12BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 13KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 14BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 15PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok