SPORLA 200 GENÇ KÖTÜ ALIŞKANLIĞINI BIRAKTI
SPORLA 200 GENÇ KÖTÜ ALIŞKANLIĞINI BIRAKTI
Batman’da bir yakınını uyuşturucu yüzünden kaybeden Siraç Demir tarafından mahalledeki çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için 20 kişiyle kurulan spor kulübündeki gençlerin sayısı 200’ü buldu.
Amacının çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu belirten Demir, 20 kişiyle kurdukları spor kulübünde 200 çocuğun spor faaliyetlerine katıldığını söyledi. Çocuklara sadece spor alanında değil eğitim ve ahlak konularında da derslerin verildiğini belirten Çamlıtepespor Kulübü Başkanı Siraç Demir, “2019’un ekim ayında kurulan Çamlıtepespor Kulübü’nün esas amacı gençleri spora yönlendirip kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır. Batman’da Çamlıtepespor Kulübü’nün gençlere kattığı spor, eğitim ve ahlak. Çünkü biz çocukları sadece spor alanında değil, derslerinde de yardımcı olup gelecekleriyle ilgili karar verecekleri zaman daha sağlıklı karar vermelerini sağlıyoruz” dedi.
“BÜTÜN GENÇLERE KAPIMIZI AÇTIK”
Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçladıklarını belirten Çamlıtepespor Kulübü antrenörü Fetullah Ete, “Takımımızda 20-30 sporcuyla antrenmanlara başladık. Takımımızın kuruluş amacı benimsetildikten sonra futbolcu sayımız 200’e ulaştı. Takımımız Çamlıtepespor ama Batman’ın bütün gençlerine hitap eden bir takım, bütün gençlerimize kapımız açık. Her geçen gün daha iyi olup sezona hazırlanmaya çalışıyoruz. Buradaki amacımız çocukları sokaklardan, internet ortamlarından, sigaralı ortamdan, kötü alışkanlıktan uzak tutmak ve onları topluma faydalı birer sporcu yapmak” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok