ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
Batman Belediyesi’nin kent genelinde vatandaşlara sunduğu ücretsiz Wi-Fi hizmeti kesintisiz devam ediyor.
Batmanlıların dijital dünyaya erişimini kolaylaştırmak ve özellikle öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla başlatılan proje, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
13 NOKTADA KESİNTİSİZ İNTERNET
Batman Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından şehrin farklı noktalarına yerleştirilen ücretsiz internet hizmeti, 15 Temmuz Şehitler Parkı, Atatürk Parkı, Kinêm Parkı, Şerzan Kurt Parkı, Salih Özdemir Parkı, Başti Otogarı, İlçe Otogarı, Karabağ Parkı, Sağlıklı Yaşam Parkı, Sanat Sokağı, Gülistan Caddesi, Millet Bahçesi gibi 13 ayrı noktada vatandaşların kullanımına sunuluyor.
AKTİF 108 BİNİ AŞKIN KAYITLI KULLANICI BULUNUYOR
Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilere göre, Batman Belediyesi’nin ücretsiz Wi-Fi hizmetinden 108 bin 135 kişinin faydalandığını bunun da Batman il nüfusunun yaklaşık 5’te birine denk geldiğini söyledi.

KULLANICILARIN YAŞ ARALIĞI: 14-26
Yapılan analizler, hizmetten yararlanan kullanıcıların yaş aralığının ağırlıklı olarak 14 ile 26 yaş arasında olduğunu gösteriyor. Bu da özellikle gençlerin ve öğrencilerin, belediyenin sunduğu dijital imkândan aktif olarak faydalandığını ortaya koyuyor.
Batman Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla geliştirdiği projeyle, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunuyorken vatandaşların güncel bilgiye hızlı ve kolay erişimini sağlıyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok