
15 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişimine karşı milletin gösterdiği destansı direnişi anmak, şehitleri rahmetle yad etmek ve gazilere minnet duygularını ifade etmek amacıyla Batman’da çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Valilik koordinasyonunda ve tüm kamu kurumlarının iş birliğiyle organize edilen programlar, 15 Temmuz Salı günü gün boyu sürecek.
ŞEHİT VE GAZİLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNACAK
Etkinlikler saat 10.00’da Bozooğulları Mezarlığı’nda bulunan Şehit Reşat Taşan’ın kabri ziyareti ile başlayacak. Ardından saat 12.00’de Necat Nasıroğlu Külliyesi Camii’nde tüm şehit ve gaziler için Mevlid-i Şerif okunacak. Program kapsamında şehit yakınları ile gaziler ve ailelerine saat 13.30’da onuruna yemek verilecek.
ANMA PROGRAMI ATATÜRK PARKINDA
Vali Ekrem Canalp ve protokol üyeleri, saat 18.45’te 15 Temmuz Gazisi Eren Erken ve ailesini evlerinde ziyaret edecek. Akşam saatlerinde ise Yılmaz Güney Alanı’nda ‘15 Temmuz’ temalı resim ve fotoğraf sergisi gezilecek. Saat 20.30’da Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek anma programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitapları da ekrana yansıtılacak. Program kapsamında mehteran konseri, Türk Halk Müziği korosu, ilahi dinletisi, sinevizyon gösterimi ve sela okunması da yer alacak. Batman Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Programı’na tüm vatandaşları davet etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 02Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 03DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 04Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 05“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 06ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 07ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 083 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 09BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 10YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 11SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 12Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 133 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 14PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok