Ak Parti köy köy geziyor
Hafta sonu 22. Dönem Batman Milletvekili M.Nezir Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Batman SKM İl Başkanı Abdülbaki Polat, önceki İl Başkanı Murat Güneştekin, Merkez ilçe Başkanı Av. Kenan Özoğul, İl ve ilçe Başkanlarından oluşan heyet merkez Seyitler Mahallesi, Beşiri ilçesi, Recepler köyü, Akuba köyü, Doğankavak köyü, Akça köyü, Binatlı köyü, Örmegözü köyü, ve bunlara bağlı mezraları ziyaret edip, ‘EVET’ için destek istedi.
“MİLLETİN HİZMETKÂRIYIZ”
Makam ve mevkilere aldırmadan her zaman milletin hizmetkârı olduklarını belirten AK Parti 22. Dönem Batman Milletvekili M.Nezir Nasıroğlu, gitmedik köy ve ev bırakmayacaklarını söyledi. Nasıroğlu yaptığı açıklamada; “Köylü bizim için her zaman ‘Milletin Efendisi’ olmuştur. Çünkü köylü üreten ve tüm değerlerimizi yaşatandır. Köylülerimiz olmasa bizim hiçbir değerimiz olmaz. Onları her zaman kendimden üstün görmüş ve değer vermişimdir. AK Parti ailesine girdiğim günden beri, kendimi halkımın hizmetkârı olarak görmüşüm. Allah’ın izniyle hem Batman’da hemde Türkiye’de 16 Nisan günü yapılacak olan referandumda ‘EVET’ oyu vererek aydınlık geleceğimize oy vereceğiz” diye konuştu.
“KÖYLÜMÜZLE YENİ BİR TÜRKİYE DOĞACAK”
Köylere yaptığı destek ziyaretlerinin ardından konuşan AK Parti Batman il Başkanı Diyaettin Uçar, 16 Nisan 2017 tarihinde ‘EVET’ desteğiyle yeni bir Türkiye ile güvenli yarınlara bakacaklarını söyledi. Başkan Uçar; “Yoğun bir şekilde çalışmamız, kesinlikle siyasi bir hareket değil, Türkiye’nin geleceği ve güvenli yarınlarına olan desteğimizdir. Siyasi görüşü, dili, dini ne olursa olsun yarınlarımız için herkese büyük görevler düşüyor. 16 Nisan’da 78 milyonla ‘EVET’ diyerek, sandıktan daha güçlü ve gür bir sesle çıkmalıyız.” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok