
‘Çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikayız’
‘Çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikayız’
Mil-Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıkılmaz, haklının güçlü olduğu bir sendikacılığın özlendiğini ifade etti.
Yıkılmaz, “Günümüz memur sendikalarına baktığımızda üzülerek söylüyoruz ki; kuruluş amacından oldukça uzaklaşmış ve sendikacılık maalesef menfaatçilik haline getirilmiştir. Günümüz sendikacılığı artık yüksek maaş, makam arabası ve makam odası sendikacılığı haline getirilmiştir. Kendi üyelerinin ve hatta yönetimlerine yakın üyelerinin atama, nakil ve görevde yükselme gibi işlerini yapılırken, diğer üyelerin mağduriyetine göz yumulan, hak, adalet ve liyakati kendilerine yontan bir anlayış sendikacılığı yapılmaktadır. İşte bu menfi durum, bizleri bu anlayışa alternatif olarak Mil-Sen Konfederasyonu adı altında yeni bir sendika kurmaya sevk etmiştir. Memur için sendika anlayışı ile hareket edip çalışmalarını yürüten Mil-Sen ve Mil-Tarım Orman-Sen herhangi bir siyasi partinin veya yapının arka bahçesi olmayıp, devlet ile memur arasında bir köprü vazifesi görecek olan sendikalardır.
Mil-Tarım Orman-Sen, her zaman memurun ve devletin menfaatine yönelik çalışmalar ortaya koyarak, yapıcı bir dille, ilgili makamlarla sahada yaşanan sıkıntıları dile getirerek çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikadır. Sendikamız, özlenen; ‘Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir sendikacılık’ anlayışıyla çalışmaktadır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
- 02GÜÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 03Belediye, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
- 04Afrodit İç Giyim’de Okul Hareketliliği Başladı
- 05UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- 06BAT-RAY TANITILDI
- 07ARAÇ DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 08BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 09HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 10TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 11BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 12Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 13BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 14HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 15HEDEF 3’TE 3!
Henüz Yorum yok