"Okul Sütü Programı" Batman'da başladı
Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İle Sağlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa hazırlanan "Okul Sütü Programı" kapsamında Batman genelindeki okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine okul sütü dağıtımı İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından yapıldı.
Kültür Anaokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, sınıfları ziyaret ederek minik öğrencilerle bir süre sohbet etti ve onlara "Okul Sütü Programı" kapsamında süt dağıttı.
Süt dağıtımı sonrasında konuşan Kurtaran, daha iyi bir Türkiye'nin ve daha iyi bir geleceğin ancak sağlıklı nesillerle mümkün olabileceğini belirtti.
Kurtaran, "Bilindiği üzere 7'nci yılına giren bu uygulama Bakanlığımız, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülmektedir. Bakanlar Kurulu kararıyla ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimiz genelinde de resmi-özel anaokulu, uygulama sınıfı ve ilkokul öğrencilerine 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısından itibaren haftada 3 gün (Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) süt dağıtılacaktır. 'Okul Sütü Programı' hükümetimizin, çocuklarımızın daha sağlıklı eğitim almaları için yaptığı çalışmalardan biridir. Öğrencilerimize doğru beslenme alışkanlığının kazandırılması, daha iyi bir Türkiye ve daha iyi bir gelecek ancak sağlıklı nesiller yetiştirmekle mümkündür." diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 02URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 03KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 05LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 06İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 07BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 08BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 09ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 10NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 11BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
- 12ÖHD’DEN ROJAVA'DAKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 13HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
- 14GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 15BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK




Henüz Yorum yok