OLAYLARIN GİZLİ KAHRAMANLARI: İTFAİYECİLER
Yangın, suda mahsur kalma, hayvan kurtarma operasyonu ve trafik kazalarında ön sırada yer alan Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, yıl içerisinde Batman genelinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla olayların adeta gizli kahramanları arasında yer aldı.
Bu yıl 308’incisi kutlanan İtfaiye Teşkilatı nedeniyle Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü itfaiye araçlarıyla siren çalarak kent merkezinde şehir turu attı.
Batman Belediyesi’nin olası tüm olaylar karşısında çok iyi bir donanıma sahip olduğunu belirten Batman Belediyesi İtfaiye Müdürü Mizbah Akboğa açıklamada bulundu.
Akboğa Yaptığı açıklamada: “Yeni alınan cihazlarımız sayesinde altyapımızı güçlendirdik. İtfaiye personelimiz kendi canı pahasına vatandaşın canını kurtarmak için var gücüyle olaylara müdahale etmektedir. Bizler sadece yangınlarda değil, canlı kurtarma ve suda mahsur kalma çalışmalarımızla da oldukça deneyimli bir teşkilatız. Personelimizin yangın anında alev ve sıcaklığın olumsuz etkilerinden korunmak için tüm giysileri ısıya dayanıklı, yanmaz ve su geçirmez malzemeye sahip. Olası kimyevi madde yangınlarına karşı da KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) elbisemiz ile de katı, sıvı, gaz halindeki kimyasallardan korunmak amacıyla da halkımızın hizmetindeyiz.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Yılmaz, “CMK Avukatlarının ücretleri güncel koşullara uygun değil”
- 02Başkan Kaplan, Esnafa E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2027’ye Ertelendi
- 03KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
- 04EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 05Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 06ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ
- 07BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 08EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 09BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 10DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 11E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ
- 12MHP BATMAN İL BAŞKANI ÇETİN’DEN YENİ YIL MESAJI
- 13BATMAN VALİLİĞİ AÇIKLADI : EĞİTİME BİR GÜN DAHA TATİL
- 14Batman´da bir kafe´de çıkan yangında kafe kullanılamaz hale geldi
- 15KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI




Henüz Yorum yok