
TOPLU TAŞIMA DENETİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR
TOPLU TAŞIMA DENETİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR
Kent merkezinde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 8 kooperatife bağlı 334 minibüsün denetimini sürdüren ekiplerimiz özellikle Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Batman Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik şube ekiplerinin belirlediği noktalarda yolcu indirme bindirme yapılması için büyük çaba sarf ediyor.
Trafik aksaklığının yaşanmaması ve trafiğin sağlıklı bir şekilde akışını sağlamak için çalışan ekiplerimiz, 5 zabıta personeliyle yaptığı saha denetimlerinde minibüslerin yolcu alma ve indirme noktalarına riayet etmeleri konusunda sürekli uyarıda bulunuyor.
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, trafik kurallarına riayet edildiğinde polisiye tedbirlerin de alınmasına gerek olmadığını ifade ederek: “Her durak yerine bir personel bırakmamız mümkün değildir. Öncelikle kooperatif başkanlarımızdan ricamız şoförleri sürekli ikaz etmeleridir. Bu bir vatandaşlık görevidir. Halkımızın canını tehlikeye atabilecek yolcu indirme ve bindirme girişiminde bulunmalarının önlenmesi gerekir.
Bu gibi olumsuz durumlar daha kötü sonuçlar doğurmadan trafik akışına engel olmadan her minibüs şoförü bilinçli hareket ederse kesinlikle trafik kazaları da olmayacaktır” dediler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU: VALİMİZİN YANINDAYIZ
- 02RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI HİZMETE AÇILIYOR
- 03PADİR: HAKSIZ TUTARLAR GERİ ÇEKİLSİN
- 04YENİ HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATINDA İNCELEME
- 05YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARI KURULUYOR
- 06Kayıp yakınları Ali Gündüz'ün akıbetini sordu
- 07ARACA METAMFETAMİN BASKINI!
- 08TÜGVA BATMAN YAZ OKULLARI TAMAMLANDI
- 09“ALTYAPISI OLMAYAN BİR KENT, ÜST YAPISIYLA AYAKTA KALAMAZ”
- 10ÜRETİME ENTEGRE MODELİ ÖNERİSİ
- 11Petrolspor’da hedef şampiyonluk
- 12Batman’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
- 13VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 14BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 15SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
Henüz Yorum yok