
"YARDIMLARIN YASAKLANMASINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"
"YARDIMLARIN YASAKLANMASINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"
Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, “Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır” dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, “Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır” dedi. Ramazan yardımlarının yasaklanmasına anlam vermenin mümkün olmadığını ifade eden Fırat; “Bugün bütün insanlık büyük bir illetin pençesinde yaşama savaşı vermektedir. Ekonomik, sosyal ve psikolojik alanda herkes kendince bir mücadele vermeye çalışmaktadır. Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır. Esnafın,işine son verilenin, çiftçinin, emeklinin durumu malum, Asıl bu süreçte muhtaçlarımızın, yoksullarımızın dertleri ile dertlenmek ve bu kardeşlerimize en azıdan her yıl olduğu gibi bu mübarek ayda bir Ramazan yardımı ulaştırmak en büyük dilek ve temennimizdir. Bazı vakıf ve dernekler tarafından büyük bir fedakarlık içerisinde gerçekleştirilen bu ramazan yardımlarının yasaklanmasına anlam vermek mümkün değildir. Bugün olağan üstü bir durum yaşanmaktadır. Binlerce insanımız aç ve yoksulluk içerisinde çaresiz hayırsever insanlardan yardım beklemektedir.
Bu muhtaç insanlara yardımın kimin tarafından götürüldüğü hiç önemli değildir. Kaldı ki bu yardımların tek elden dağıtılması büyük zaman alacağı gibi bir çok muhtaç aileye de ulaşılamayacaktır. Tıpkı maske dağıtımı gibi... 50 gündür hala maskesini alamayanlar var. Onun için sayın yetkililerimizin bu konuda almış oldukları kararı bir kez daha gözden geçirmeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu süreçte kim bir iyilik, bir hizmet yaparsa Allah razı olsun diyerek takdir etmemiz gereken bir dönemde yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 02Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 03BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
- 04BELEDİYEDEN TAPU HİSSE ORTAKLARINA ÖZEL ÇAĞRI
- 05MEMUR-SEN’DEN TOPLU SÖZLEŞME ÖNCESİ UYARI
- 06EĞİTİMDE YENİ VİZYON: "MESLEKİ TEKNİK ORTAOKULLAR" MODELİNE VURGU
- 07Ekmen, “Komisyonun gündemi herkes için adalet ve demokrasi olmalı”
- 08“YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN ORMANLAR ŞART”
- 09FEN İŞLERİ EKİPLERİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
- 10DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 1142 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 12600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 13Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 1498 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 15GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
Henüz Yorum yok