STK’lardan Rektör Durmuş’a ziyaret
Tüm Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Necati Oruç, Türk-Afganistan Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aziz Bakır ile birlikte Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’u makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Durmuş, üniversite çalışmaları hakkında konuklarını bilgilendirdi.
Üniversitenin kentin bilim dünyasına açılan penceresi olduğunu belirten Rektör Durmuş, “Üniversitemiz birçok alanda günden güne gelişiyor. Üniversitemiz dünyanın 20 ülkesini aşkın ülkeden yabancı öğrencisi bulunmaktadır. Sadece 200 kontenjanı olan bir bölüme 14 bin öğrenci başvurdu. Hamdolsun artık Türkiye’nin 7 bölgesinin yanı sıra uluslararası öğrencilerin tercih ettiği bir üniversite konumuna geldik.” dedi.
Üniversitelerin gelişiminde STK’ların öneminin de olduğunu vurgulayan Rektör Durmuş, “STK’lar gerçekten kentlerin gelişimi açısından oldukça önemlidir. Üniversitemizin gelişiminde de kentteki STK’larımızın payı da çok fazla.” İfadelerini kullandı.
Daha önce Batman’a geldiğini belirten Tüm Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Oruç ise üniversitenin kısa sürede çok yol katederek geliştiğini söyledi.
Oruç ile Türk-Afganistan Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bakır üniversiteye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 03TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 04İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
- 05BATMAN’DAN DİREKT ŞEVVAL UMRESİ UÇUŞU
- 06Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 07Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 08VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 09VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 10BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 11FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 12BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 13SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 14Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 15Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek




Henüz Yorum yok