ASKON, DEPREMZEDELERİ DUALARLA ANDI
ASKON, DEPREMZEDELERİ DUALARLA ANDI
Aylık toplantı için bir araya gelen ASKON Batman Şubesi üyeleri, depremde vefat edenleri fatiha ve dualarla andı.
Aylık toplantı için bir araya gelen ASKON Batman Şubesi üyeleri, depremde vefat edenleri fatiha ve dualarla andı. 11 kentte büyük felakete neden olan depremin ardından yoğun bir dayanışma çalışması gerçekleştiren Batman ASKON ekibi, aylık toplantı için bir araya gelerek bölgeye yaptıkları yardımları açıkladı. Aylık toplantı için bir araya gelen ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan ASKON batman Şube Başkanı, “Destekler konusunda Batman halkının seferberliği göz ardı edilemez” dedi. Nasıroğlu, “Öncelikle ülkemizde yaşanan yüzyılın felaketinde milletimiz başı sağ olsun. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, kalanlara da rabbim sabırlar versin. Depremin ilk gününden itibaren bölgede büyük bir mücadele veriliyor. Buna bizatihi şahitlik etmiş bulunuyoruz. Acılarımızı elbette telafi edebilmek zor ama devlet ve millet el ele vererek bu zor günleri de aşacak ve bu şehirlerimizi hep birlikte yeniden yaşatacağız.
ASKON Batman şubesi olarak da, ilk günden bu yana bir olup, yönetim kurulumuz ve üyelerimizle beraber deprem bölgelerine maddi ve manevi anlamda depremzedelerimizin yanlarında olmak için canla-başla mücadele ettik. İhtiyaçlar üzerine yardım tırlarımızı, iş makinelerini, temel gıda maddelerini, giyecek, içecek, ısınma, su, ekmek ve daha birçok ihtiyacı tedarik ederek bölgeye gönderdik. Depremden etkilenen ve ilimize gelen kardeşlerimizin de barınma ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda Batman halkının seferberliği de göz ardı edilemez.
Tüm halkımıza, herkesin huzurunda şükranlarımı sunmaktan gurur duyarım. Yaşanılan bu yüzyılın afetinden sonra bizler, ordaki kardeşlerimiz için neler yapabiliriz diye düşünmenin tam vaktidir'' diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 02BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 03Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club
- 04VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 05KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR
- 068 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Mücadele, Birlik ve Dayanışmayı Yükseltelim!
- 07BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 08BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 09HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 10MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 11KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 12HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 13BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 14BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 15CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok