"Haydi Batman Kan Bağışına" kampanyası sürüyor
Kızılay başkanının, kan stoklarında azalmaların yaşandığına yönelik açıklamalarının ardından çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyaları devam ediyor. Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu.
Kızılay yetkilileri önce, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün bir odasını kan bağışı için hazırladı. Ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personellerinden gönüllü olarak kan bağışı yapmak isteyenler; çeşitli testlere tabi tutulduktan sonra, durumlarına uygun bir şekilde form doldurulup kan bağışında bulundular.
Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kiyas; "Batman Valiliği, Kızılay Şube Başkanlığı ve TOÇ-BİR-SEN Şube Başkanlığı tarafından başlatılan kan bağışı kampanyası ile ihtiyaç sahibi insanlara ulaşabilmenin mutluğu ve huzuru içindeyiz. Kan veren personelimiz sadece mesaileri ile değil, sosyal sorumluluk bilinci ile her zaman vatandaşlarımıza hizmet vermek için gayret içindedirler. Kan vermenin hem sağlık açısından hem de ihtiyacı olan insanlara yardım açısından çok önemlidir. Toplumun tüm kesimlerini kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet ediyorum. " ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02BESO’dan Karz-ı Hasen Destek Sandığı Girişimi
- 03ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA ZİNCİRLEME KAZA
- 043.810 SOSYAL KONUT KURASI BUGÜN ÇEKİLECEK
- 05BEYAZ ESARETTE CAN KURTARAN MÜCADELE
- 06BAŞKAN ÇİFTÇİ, “İSTİHDAM ÖNCELİĞİMİZDİR”
- 07472 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 0819 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ
- 09VALİ CANALP’TAN HAYVAN BAKIM MERKEZİNE ZİYARET
- 10300 AİLEYE MONT VE BOT YARDIMI
- 11KAYMAKAM İMRAK’TAN SALI PAZARI ZİYARETİ
- 12“İstikrarın Adı Batman: Ekrem Canalp ile Yola Devam”
- 13BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 14“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 15Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor




Henüz Yorum yok