Ak Parti'de Temayül Yoklaması Yapıldı
e-Temayül Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Abdurrahman Döğücügözetiminde yapıldı.
Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen ‘e temayül’ yoklamasına AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül, AK Parti İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Yoğun ilgilinin olduğu e-Temayül’de, Batman merkezin yanı sıra, ilçe belediye başkan adaylığı için de oy kullanıldı.
Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmak için AK Parti Batman İl Başkanlığına başvuran aday adaylarının da hazır bulunduğu elektronik Temayül yoklamasında, 54 aday adayı için 556 partili bilgisayardan oy kullandı. Aday adaylarının dışında da oy kullanılabilen e-Temayül yoklaması demokratik bir ortamda geçti.
e-Temayül ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Murat Güneştekin; “Bu yeni sistemle birlikte çok daha hızlı, etkin bir şekilde teşkilat yoklamalarımızı gerçekleştirmiş olacağız. AK Parti, her türlü yeniliği siyasi olarak teşkilatlarına sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen e-temayül yoklamasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok