Batman Belediyesinden “İlk İş Babalık” Kampanyasına Destek
Protokol çerçevesinde konferans salonunda düzenlenen eğitimin yanında “ilgili babalık” konusunda farkındalık yaratmak amacı ile hazırlanan broşörler de zabıta tarafından kent gelinde dağıtıldı.
Batman Belediyesi, düzenlenen protokol kapsamında AÇEV’in Baba Destek Eğitimlerine de ev sahipliği yapıyor. Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile yürütülen “İlk İş Babalık” isimli kampanya kapsamında Belediye Konferans salonunda dün saat 17.00’da düzenlenen seminere, Belediyede görevli personeller katıldı.
Toplumda aileyi ve yerini, ailede ise aile içi sağlıklı iletişim ve rol dağılımı konusunu önemsediklerini belirten Belediye Başkan vekili Ertuğ Şevket AKSOY, bu konudaki duyarlılığa, “İlk İş Babalık” isimli kampanyaya destek vererek ortak olduklarını söyleyerek, önemine inandıklarından belediye personelinin de programa dahil ettiklerini açıkladı.
Açev saha danışmanı Ümit DURSUN tarafından yapılan açıklamada Batman Belediyesi ile imzalanan protokol kapsamında Batman Belediyesi çalışanları ve Batman’daki tüm gönüllü babalara bu eğitimi vermek istediklerini ifade ederek verilecek eğitim programının tanıtımının 15 Eylül 2017 Cuma günü saat 18:30 da Batman Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapıldığını belirtti.
Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) 1996 yılından bu yana yürüttüğü Baba Destek Programı (BADEP) ile; babaların çocuk gelişimi üzerindeki önemini vurgulamak ve babalık rollerini güçlendirmek üzere çalışmalar yürütüyor. İlk İş Babalık” Kampanyası ile de babaların çocuklarının bakımında, gelişiminde sorumluluk üstlendiği, çocukları ile karşılıklı ve yakın ilişki kurduğu, birlikte zaman geçirdiği ilgili babalık modelinin öneminin tüm toplumda anlaşılmasını hedefliyor.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 03TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 04İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
- 05Babaeski Görkey İlçe Halk Kütüphanesinden devir alınmıştır.
- 06Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 07Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 08VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 09VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 10BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 11FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 12BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 13SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 14Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 15Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek




Henüz Yorum yok