
BELEDİYE 12 YENİ OTOBÜS ALDI
BELEDİYE 12 YENİ OTOBÜS ALDI
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, toplu taşımayı rahatlatacak 12 yeni otobüsün Şubat ayı içerisinde Batman’a kazandıracaklarının müjdesini verdi.
Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan basın açıklamasına Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Hedekoğlu, belediye birim müdürleri ve otobüs üretim firması yetkilileri katıldı.
10 adet 12 metre uzunluğunda, 2 adet 18 metrelik körüklü otobüs olmak üzere DMO üzerinden alımı yapılan toplam 12 adet otobüs için yetkili firma ile sözleşme imzalayan Belediye Eş Başkanları, ulaşıma yenilik getirecek çalışmaların önümüzdeki aylarda çok net bir şekilde kendini göstermeye başlayacağını belirtti.
Kent merkezinden geçen ve yaklaşık 10 Kilometre uzunluğunda olan DDY güzergâhının Toplu Taşımada kullanılması için Belediye Eş Başkanlarının talimatlarıyla proje hazırladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı M.Zeki Hedekoğlu, projenin tamamlanmasıyla DDY nezdinde görüşmelere başlanacağının bilgisini verdi.
Mahalle içlerine 100 adet durak, ana aktarma noktası durağı, 4 akıllı durak, 4 akıllı kart dolum noktası gibi yeni çalışmaları hayata geçireceklerinin müjdesini de veren Belediye Eş Başkanları; “Toplu taşıma alanındaki ulaşımı rahatlatmak için alımını gerçekleştirdiğimiz yeni otobüslerin yanında uygulamaya koyacağımız yeni tedbirlerle ulaşımı rahatlatacağız. Halkımızın ulaşım ihtiyacını karşılamaya yönelik ciddi uğraşlarımız var. Toplu taşıma hizmetini daha da konforlu hale getirmek için arayışlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah şubat ayı içerisinde alımını yaptığımız 12 otobüsümüzün hizmete girmesiyle toplu taşımadaki sıkıntıları azaltacağız” dediler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 02Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 03BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 04İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 05Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 07BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 08GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 09İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 102 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
- 11Ortaklar toplantısı Polonya’da gerçekleştirildi
- 12GAZİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
- 13VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
- 14FESTİVAL COŞKUSU ROJİN KONSERİYLE BAŞLADI
- 15DİCLE KART ŞEFLİĞİ YOĞUN MESAİ YAPIYOR
Henüz Yorum yok